کمک ۳۵ میلیارد ریالی قرارگاه ریحانه‌النبی (س) کوار به نیازمندان

قرارگاه جهادی ریحانه‌النبی (س) با هدف خدمت‌رسانی اجتماعی و محرومیت‌زدایی در شهرستان کوار فعالیت می‌کند.
این گروه جهادی تاکنون بالغ بر ۳۵ میلیارد ریال به مردم نیازمند کمک کرده است.

برای گروه‌های جهادی فرقی ندارد که کی و کجا باید خدمت کنند، سیل آمده یا زلزله؛ در محروم‌ترین نقاط هستند یا در مرکز شهر، بیماری کرونا در میان است یا شرایط عادی؛ آنان خدمت بی‌منت را سرلوحه کار خود قرار داده‌اند.

این روزها که بیماری کرونا همه جهان را درگیر کرده و هر روز آماری از افراد مبتلا و فوتی‌های آن مطرح می‌شود، شاید بسیاری گمان کنند که این بیماری دردی است که بر جهان افتاده که تبعات اجتماعی و اقتصادی بسیاری نیز داشته است.

اما این تنها یک وجه ماجرا است؛ اگر با دید وسیع‌تری نگاه کنیم در ایران اسلامی جلوه‌هایی از مهر و همدلی در این ایام رخ داد که نه تنها غنای فرهنگ ایرانی اسلامی ما را به رخ جهان کشید، بلکه نشان داد که در سختی‌ها و مشکلات است که گوهر وجودی آدمی جلوه می‌کند.

این گوهر وجودی آدمی را می‌توان در چشمان خسته آن پرستار و پزشکی دید که با وجود دوری از خانواده و سختی‌ها کار این روزها خود را وقف درمان بیماران کردند یا در گروه‌های جهادی و مردمی که همواره همراه مردم در رفع مشکلات و محرومیت‌ها هستند.

گروه‌های جهادی این روزها بیش از هر زمان دیگری فعال هستند و در عرصه‌های مختلف فعالیت می‌کنند، گاه در شکل قرارگاه‌های اجتماعی یا محرومیت‌زدایی و گاه در قالب گروه‌های کوچک.

در همین راستا قرارگاه جهادی ریحانه‌النبی (س) شهرستان، کوار با حضور حسین یکتا، مسئول سابق قرارگاه خاتم الاوصیا (ص) و عبدالعلی رحیمی مظفری، نماینده مردم کوار، خرامه و سروستان در مجلس شورای اسلامی افتتاح شد.

وحید خانی مظفری، مسئول قرارگاه جهادی ریحانه‌النبی (س) گفت: هدف از تشکیل قرارگاه جهادی خدمت‌رسانی اجتماعی و محرومیت‌زدایی از سطح جامعه است.

وی اظهار داشت: محرومیت‌زدایی نه تنها تکلیف، بلکه وظیفه هر فرد و مسئولی در جامعه اسلامی است.

وی با تاکید بر این که ما به دنبال موازی‌کاری در انجام فعالیت‌ها نیستیم گفت: ما بنا داریم اگر در جایی پرچم محرومیت‌زدایی و خدمت‌رسانی بر زمین مانده است، با روحیه جهادی و بسیجی این پرچم را با کمک و مشارکت مردم و مسئولان بلند کنیم.

مسئول قرارگاه جهادی ریحانه‌النبی (س) با اشاره به محرومیت شهرستان کوار افزود: در برخی زمینه‌ها در بخشی از شهرستان کوار نیاز به توجه جدی است که قرارگاه جهادی ریحانه‌النبی (س) با مشارکت مردم و در کنار دیگر گروه‌های مختلف جهادی، مردمی و فرهنگی در این زمینه به صورت تخصصی وارد شده است.

خانی مظفری، ماموریت اصلی این قرارگاه را ساخت مسکن محرومین، بهداشت و درمان، اشتغال‌زایی و محرومیت‌زدایی عمرانی و برخی پروژه‌های زیرساختی دانست. وی بیان کرد: این قرارگاه با امکانات و ظرفیت‌هایی که در اختیار دارد بدون هیچ محدودیتی به کمک دیگر مجموعه‌ها می‌آید.

وی با اشاره به فعالیت غیررسمی این قرارگاه اذعان داشت: این فعالیت غیررسمی شامل: توزیع بسته‌های معیشتی و بهداشتی، کمک به درمان و خرید تجهیزات بیماران سرطانی و نیازمند، کمک به تامین جهیزیه، وام اشتغال‌زایی و کمک معیشتی، تامین کالای ساخت مسکن، تامین لوازم‌التحریر و تبلت ویژه دانش‌آموزان نیازمند، تهیه و توزیع بسته‌های پروتئینی که بالغ بر 35 میلیارد ریال است.

مسئول قرارگاه جهادی ریحانه النبی (س)، به مشارکت دیگر دستگاه‌ها در این امر اشاره کرد و خاطر نشان: همه این خدمات با استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، خیریه‌ها و کمیته امداد امام خمینی(ره) به دست نیازمندان رسیده است.

انجام پروژه‌های زیرساختی در روستاها از جمله برنامه‌های آینده این قرارگاه جهادی در شهرستان کوار است که مسئول این قرارگاه نوید آن را داده است.

به گفته اسماعیل قزل‌سفلی، رئیس بسیج سازندگی استان فارس، 850 گروه جهادی در قالب طرح‌ها و برنامه‌های مختلف در سطح استان مشغول به فعالیت و خدمت‌رسانی هستند که محرومیت‌زدایی تنها بخشی از این فعالیت‌ها است.