رنگ زندگی بر روزگار دردمندان زرین‌دشت

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بسیج سازندگی سپاه فجر استان فارس، خدمت‌رسانی خالصانه کلید واژه مشترک بین گروه‌های جهادی است. آنها از سر خیرخواهی، برای رفع مصائب و دغدغه‌های مردم تلاش می‌کنند. تلاشی بی‌منت برای دستگیری از نیازمندان آبرومند و ایجاد سرپناه و ده‌ها فعالیت خیرخواهانه، نتیجه تلاش‌های مخلصانه گروه جهادی شهدای زیرآب از توابع بخش مرکزی زرین دشت استان فارس است که هر روز با قوت و قدرت بیشتری به راه خود ادامه می‌دهد.

 

گروه جهادی شهدای روستای زیرآب، روایت دیگری از همت‌های بلندی است که با دستگیری از نیازمندان لبخند را بر لبان دردمندان می‌نشاند.

 

به قول اعضای گروه، جهادی‌های روستا هم‌سفره همسایه شدند تا حال محرومان را بهتر کنند.

 

در ۱۴ کیلومتری زرین‌دشت به روستایی می‌رسیم که مردمانش ناب و مخلص‌اند و واسطه بین خدا و خلق‌الله می‌شوند. در یک کلام دست خدا می‌شوند تا دست بندگانش را بگیرند.

 

مردمان متدین این روستا با دستان سخاوت‌مند خود، گره‌گشای نیازمندان می‌شوند و با گام‌های بلند همتشان، مسیر را برای خدمت به خلق خدا هموار می‌سازند.

 

روستای زیرآب دارای سه هزار و ۱۰۰ نفر جمعیت و هزار خانوار است. فرزندان این خطه از فارس، همت خود را پای کار آورده و برای کمک به نیازمندان و محرومان شتافته‌اند.

 

بچه‌های بسیجی پایگاه بسیج شهدای روستای زیرآب عزم خود برای کمک به هم‌نوع جزم کرده و با الگو قرار دادن سیره معصومین (ع) پا در رکاب عشق و نوع‌دوستی گذاشته‌اند.

 

عبدالرحمن رحیمی، مسئول مجمع جهادگران شهرستان زرین‌دشت و مدیر گروه جهادی شهدای زیرآب، با بیان اینکه نامگذاری این گروه جهادی به نام مبارک ۲۴ شهید سرافراز این روستا انجام شده است، تصریح کرد: گروه جهادی شهدای زیرآب در سال ۱۳۹۰ و با عضویت ۳۵ بسیجی فعال پایگاه بسیج شهدای زیرآب راه‌اندازی شده است.

 

عبدالرحمن رحیمی افزود: این گروه جهادی به نام مبارک همه شهدای روستای زیرآب است، زیرا اعتقاد دارم این شهدا، موجب برکت گروه جهادی شده‌اند.

 

او با بیان اینکه با شیوع بیماری کرونا فشار اقتصادی مضاعفی بر دوش خانوارهای مستمند وارد شده است، بیان کرد: در سال گذشته و با شیوع بیماری کرونا ۸۰۰ بسته معیشتی با همکاری خیرین به مستمندان حقیقی جامعه تحویل داده شده است.

 

ب

 

مسئول مجمع جهادگران شهرستان زرین‌دشت، یکی دیگر از فعالیت‌های این گروه جهادی را، راه‌اندازی مرکز خیریه صالحین شهدای زیرآب عنوان کرد و افزود: با راه‌اندازی این مرکز برای دانش‌آموزان بی‌بضاعت لوازم تحریر، کیف، کفش، لباس و ده.ها خدمات دیگر ارائه داده‌ایم.

 

وی منابع مالی این خدمات انسان دوستانه را کاملاً مردمی و با همت بلند خیرین گمنام دانست.

 

گروه جهادی شهدای زیرآب در امر خیر و یاری رساندن به زوجین جوان نیز دستی بر آتش دارد؛ در این خصوص مدیر این گروه جهادی اضافه کرد: تهیه جهیزیه، احداث ۵ واحد مسکونی از صفر تا صد، احداث سرویس بهداشتی و حمام برای محرومین نیز از دیگر اقدامات این گروه جهادی است.

 

رحیمی، احداث پانسیون پزشک در مرکز بهداری روستای زیرآب، کمک جهت احداث سالن چند منظوره ورزشی شهدای زیرآب، رنگ‌آمیزی مدارس و اهدای کارت هدیه به نیازمندان را از تلاش‌های جهادگران گروه جهادی شهدای زیرآب در خصوص محرومیت‌زدایی بیان کرد.

 

وی بهترین و لذت‌بخش‌ترین فعالیت خود در این گروه جهادی را احداث مدرسه عشایری در منطقه عشایرنشین بیخه سیاه شهرستان زرین‌دشت دانست و اظهار کرد: احداث یک مدرسه عشایری آن هم در یک منطقه عشایری صعب‌العبور برای بیش از ۲۰ نفر از دانش آموزانی که باید با شروع روز چهار کیلومتر راه کوهستانی را بپیمایند تا به مدرسه سیار عشایری برسند، شیرین‌ترین خاطره‌ایست که هیچ‌گاه فراموش نخواهم کرد، چراکه نهایت شادی و ذوق این کودکان عشایر را در چشمانشان می‌دیدم.

 

رحیمی که خود بازنشسته جهاد کشاورزی و مدیر سابق اداره امور عشایر شهرستان زرین‌دشت است، از سختی کار گفت و ادامه داد: در این مسیر سختی زیادی دیده‌ام اما معتقدم هنگامی که کار برای رضای خدا باشد، تمام سختی‌ها آسان می‌شود.

 

وی رمز موفقیت در کارهای جهادی را توکل بر خدا دانست و بیان کرد: وقتی همت کنیم، خدا کمک می‌کند و مردم هم پای کار می‌آیند.

 

رحیمی با اشاره به اجرای طرح نان مهربانی نیز عنوان کرد: با همکاری خیرین و شناسایی افراد نیازمند، طرح نان مهربانی، به مبلغ ۴۲۰ میلیون ریال، به صورت مشارکتی با آستان قدس رضوی اجرا شد.

 

گروه جهادی شهدای زیرآب نام کارهایشان را طرح «هم‌سفره با همسایه» گذاشتند تا یاری‌رسان همسایگان کم‌بضاعتشان باشند؛ روستاییانی که همسایه‌هایشان را فراموش نکرده‌اند.