عزیزی: تلاش مجلس، حمایت از معیشت مردم، کاهش تبعیض و عدالت است / نجابت: بچههای جهادی حرف و عملشان وسط میدان نشان داده اند
![](/sites/default/files/styles/1000x580/public/image/news/1400-02-14/IMG-20210504-WA0072.jpg?itok=y08akTws)
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سازمان بسیج سازندگی سپاه فجر استان فارس، نشست جمعی از گروههای جهادی با اعضای مجمع نمایندگان استان فارس که با حضور ابراهیم عزیزی، جعفر قادری، روحالله نجابت از نمایندگان شیراز و زرقان؛ و حجتالله فیروزی نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
در این نشست دکتر جعفر قادری نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: تلاش ما در مجلس شورای اسلامی و مجمع نمایندگان، این است که بتوانیم از فرصتها در جهت محورمیتزدایی استفاده کنیم و امسال در جهت حمایت از بسیج سازندگی، بودجههای خوبی گذاشته شد و سرمایهگزاریهای خرد در کارهای جدی در جهت رفع موانع کار و در کسب و کار، و سهولت کار، در رتبههای خوبی نیستیم و در کمیسیون جهش تولید به دنبال حذف یا اصلاح بخشی از این مقررات هستیم تا برخی از کسب و کارها جنبه اعلامی داشته و نیاز به مجوز نداشته باشد و نظاراتهای پیشینی را به پسینی تبدیل کنیم.
قادری با بیان اینکه در قوانین باید بتوانیم حمایتهای جدی از کارگاههای تولیدی داشته باشیم و با کمک شرکت های دانش بنیان بتوانیم خلا با کشور را جبران کنیم، افزود: بودجه اطراف شهرها تعیین تکلیف شده است و امسال اعتبارات جدید دیده شده است.
وی گفت: در ارتباط به بحثهای کلی و کلان انتقال آب از خلیج فارس به استان فارس، یک کمیته در استان تشکیل دادیم و باید در جایجای استان صنایع بزرگ را سازماندهی کنیم و طرحهای مختلف، از جمله در پالایشگاههای پتروشیمی و نفتی، معدنی، نفت و گاز و پتروشیمی، داریم و سعی میکنیم خطوط ریلی و بزرگراهها، آزاد راه شیراز به بوشهر، شیراز به عسلویه و 10 الی 12 از شهرستانها را به خطوط ریلی وصل کنیم.
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در گرهگشایی و رفع موانع در کمتر از 1 سال 60 طرح برای اصلاح به مجلس ارائه دادم و در مجمع نمایندگان، طرح جذب ظرفیتهای ملی و سرمایهگزاریهای خارجی را به استان داریم و همچنین کارهای کلان و کشتهای گلخانهای را در نظر داریم تا بتوانیم عقب افتادگیها را جبران کنیم.
در ادامه، دکتر ابراهیم عزیزی دیگر نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس با ابراز امیدواری از استمرار این جلسات، اظهار داشت: مجموعه نیروهای انقلاب در ارائه گزارش ضعیف هستند؛ موضوع حاشیه نشینی، کسب و کار، بی کاری و.... مجلس شورای اسلامی قوانینی در دست کار و بررسی دارد که اگر اینها مصوب شود، حرکت مجلس به این سمت سوق میگیرد.
عزیزی گفت: تلاش مجلس، حمایت از معیشت مردم، کاهش تبعیض و عدالت، و شفافیت انضباط مالی است؛ در همین راستا در مجلس، در ساختار بودجه و سلامت خانواده، لغو تحریمها و صیانت از منافع ملی از جمله کار مجلس یازدهم بوده است.
وی با بیان اینکه الزام دولت به پرداخت یارانهها از دیگر کارهای این دوره از مجلس است، تصریح کرد: 7 میلیون نفر از سهام عدالت محروم شده بودند و مجلس یازدهم مصوب کرد تا ثبت نام کنند.
13 هزار میلیارد جهت اشتغال سرپرستان خانوار، رایگان شدن برق و گاز و آب محرومان، اختصاص 150 هزار میلیارد تومان برای کارگران و گروههای مختلف اجتماعی که حقوقشان متزلزل و آسیب دیده بودند، اختصاص 2 هزار میلیارد تومان برای انقال گاز به مناطق محروم، کاهش 30 درصدی سقف حقوق مدیران، مالیات بر خودروهای لوکس، ویلاهای بالای 10 میلیارد، لغو معافیت مالیاتی سلربیتیها، کاهش 20 درصدی سهم مالیاتی تولیدیها؛ تقویت بیمه محصولات کشاورزی، قیر رایگان برای راههای روستایی از محل تبصره 16، 5 هزار میلیارد تومان تسهیلات کم سود برای راهاندازی تولیدی، 35نعقاد تفاهمنامه با هزار میلیارد تومان برای اشتغال بین بسیج سازندگی، ستاد اجرایی، کمیته امداد و بنیاد مستضعفان، از جمله مصوبات مجالس یازدهم است که عزیزی به آنها اشاره کرد.
وی با بیان اینکه حاشیه نشینی در شهرها و روستاها که هیچ متولی هم ندارد و باعث مشکلاتی برای شهرها و حتی روستاهای حاشیه شهرهای بزرگ شدهاند، گفت: باید مشکلات روستاها و اشتغال روستا را حل کنیم تا بتوانیم مهاجرت را کم کنیم تا حاشیهنشینی کمتر شود.
در ادامه، فیروزی، نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی گفت: جایگاهی که بسیج در انقلاب و بین مردم ما دارد، جایگاهی بسیار بالا است و طبیعی است که ما میخواهیم این جایگاه بماند؛ در این راه، بخشی به قوانین و اقداماتی است که انجام شده و باید انجام شود تا باعث تقویت بسیج شود، و بخشی به عملکرد مجموعه و خود دوستان برمیگردد که خودشان را چگونه تعریف کنند.
وی با بیان اینکه اگر مشکلی که برای ما پیش بیاید، به سپاه وصل می شویم؛ تصریح کرد: اگر ساختار گروههای جهادی در دل سپاه و بسیج تعریف نشود، همین مشکلات وجود دارد و ادامه خواهد داشت و چه بسار بیشتر هم بشود.
به گفته فیروزی، قرارگاه خاتم مجوزی دارد که در شعاع 70 کیلومتری پروژهها، خدمات محرومیتزدایی ارائه بدهد و با این موضوع، میتوان یک تفاهمنامه در سپاه، بین قرارگاه خاتم و بسیج ساززندگی امضا بشود و این ماموریتها به گروههای جهادی داده شود.
روح الله نجابت، دیگر نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی هم در ادامه بچههای جهادی را کف میدان کار و مطالبهگر دانست و گفت: از مجموع صحبتهای مطرح شده، من اینگونه برداشت میکنم که بچههای جهادی دارند کار خودشان را وسط میدان انجام میدهند.
در ادامه این جلسه، نمایندگان گروههای جهادی از نمایندگان در قالب دوستانه خواستههای خود را مطالبه کردند.
عقیل فیاضی، مسئول گروه جهادی حرکتالمحرومین گفت: توانمندسازی اقتصادی گروههای جهادی و هدایت تسهیلات و حمایتهای مالی به سمت این گروه لازم است.
وی با بیان اینکه در شیراز 25 گروه وجود دارد که به صورت پایلوت فعالیت خود را شروع کردهاند، پس با رویکرد خوب به این گروهها کمک کنیم و به سمت حرکت جدید در استان رویم، مشکل اقتصادی را مشکل اساسی این گروهها دانست و افزود: قبل از شروع کسب و کار، مجوز گرفتنها باعث شده بچههای جهادی دچار دردسر بشوند و قوانین، باعث شده بحث مجوز، سخت و نشدنی باشد. گرفتن مجوز حدود 40 روز طول میکشد؛ ما نیاز داریم که مجلس در حوزه مجوزها قوانین را تسهیل کند و فعالیت ستاد جهش تولید و اتفاقات باید در میدان هم دیده شود.
فیاضی تأکید کرد: شفافسازی نحوه دسترسی به تسهیلات به گروههای جهادی از دیگر خواستههای ماست و همه دستگاهها باید از برکت تا بنیاد مستضعفان و.... باید وقتی به گروه های جهادی کمک میکنند، از معافیتهای مالیاتی برخوردار شوند و نیز در بیمه هم یک کمکی به خدمت آنها بشود.
نجمه اشرفی، نماینده گروه جهادی نادیان هم اظهار داشت: مردم از شنیده نشدن و دیده نشدن در بین مسئولین ناراضی هستند.مردم گلهمند هستند، اما گلایه نمیکنند و به خاطر یک تصمیم نادرست و یا تاخیر تاراضیاند، اما همین مردم، راهکار هم دارند.
به گفته اشرفی، قانون کاهش مجازات مواد مخدر که در مجلس شورای اسلامی تصویب شد و این اثر کاهش مجازات را در محلات و حاشیه شهر میتوان دید و ستاد مبارزه با مواد مخدر میگوید ما ظرفیت آن را نداریم که جمع کنیم.
وی ادامه داد: عضوگیری قاچاقچیان خرد و درشت در بین افراد با سنهای پایین و بالا با چشم مسلح قابل دیدن است. امروز به جای اردوگاه ماده 16 به اردوگاه ماده 44 هم قانون حمایت زن سرپرست خانوار و کودکان بیسرپرست و بدسرپرست و خلاءهای قانونی که نهادها انجام نمیدهند، باید مورد بررسی قرار گیرد و بچههای جهادی آمادگی پژوهش در این حوزهها را دارند.
حجتالاسلام ایمنی از گروه جهادی شهید مسرور هم در ادامه، اظهار داشت: گروههای جهادی تا الان اگر مفید بودند که بودند؛ شما ایران را در کرونا بدون جهادی را تصور کنید! هر کجا مشکلی ایجاد شد، وارد شدند و اگر موثر بودند، پس در سطح کلان کشور و در سطح وزارت، باید خیلی بیشتر از این از ظرفیت گروههای جهادی استفاده شود تا شاهد تاثیرات بلند مدت زیاد آنهم باشیم.
به گفته ایمنی، ادارههای اجرایی استان فارس و کشور، کف میدان گروههای جهادی را میخواهند؛ چون کم خرج و پرخروج هستند؛ ولی در تصمیم مدیریتی، این گروهها هیچ جایگاهی ندارند و کف میدانترین گروه ها هستند و از مهارتها و مشکلات، بیشتر از همه باخبر هستند.
مظفر حیدری نماینده گروه جهادی راه سرخ هم گفت: دید عملگی نسبت به گروههای جهادی وجود دارد، واگرچه یک ید اجرایی برای ستاد مدیریت بحران کشور هستند. ما میرویم کار میکنیم و بر میگردیم پس در ستاد مدیریت بحران باید بسیج سازندگی جایگاه داشته باشد.
وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در سال 94 که فرمودند خرمشهر ها در پیش است، تصریح کرد: گروههای جهادی در تمام مشکلات به صورت جهادی ورود کردند اما به نظرم مدیریت آنچنانی بر گروهها وجود ندارد. یک نهاد حکومتی باید بیاید و این گروهها را حمایت کند.
طاهری، از گروه جهادی امام حسین(ع) هم در ادامه این جلسه اظهار داشت: گروههای جهادی و بسیج همواره در سفرهای سخت در راستای محرومیتزدایی هستند و این موضوع، بیمه را برای گروههای جهادی ضروری کرده است.
به گفته وی، اشتغالزایی در راستای مسائل عمرانی و صنایع دستی گروههای جهادی وارد شده است که مجلس شورای اسلامی باید در راستای حمایت از این گروهها، مصوبات و قوانینی تصویب کند.
حجتالاسلام درستکار، نماینده گروه جهادی جهادگران انقلابی فسا و دبیر مجمع جهادی استان فارس هم در ادامه این صحبتها اظهار داشت: زمانی که برخی مسئولین از کرونا فرار میکردند، گروههای جهادی در بین مردم و برای مقابله با مبارزه با کرونا بودند.
وی گفت: استفاده از ظرفیت جهادگران با توان علمی و نخبه، در کادر اداری جمهوری اسلامی، شناسنامه حقوقی شهدا و جانبازان جهادگر به قانون تبدیل شود.
واگذاری پروژههای محرومیتزدایی به گروههای جهادی محرومیت زدا، و واگذاری املاک تملیکی قاچاق به گروههای جهادی جهت محرومیتزدایی استان، از دیگر خواستههای نماینده گروه جهادی جهادگران انقلابی فسا بود.