توزیع ۶۵ هزار پرس غذای گرم در طرح ملی «سفرهدار»
![](/sites/default/files/styles/1000x580/public/image/news/1400-02-26/IMG_20210516_194000.jpg?itok=TSuIiG94)
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سازمان بسیج سازندگی سپاه فجر استان فارس، یکی از سنتهای حسنه در ماه مبارک رمضان افطاری دادن است؛ این سنت حسنه به اندازهای مورد تأکید است که روایتهای بسیاری وارد شده است که در این ماه حتی به اندازه یک دانه خرما مؤمنان را افطار دهید.
امام صادق (ع) در حدیثی دیگر میفرمایند: «کسی که مؤمنی را افطاری دهد، کفاره یک سال گناه او شمرده میشود و کسی که دو مؤمن را افطاری دهد، بر خداوند است که او را وارد بهشت سازد».
علاوه بر این خدمت به خلق، موضوعی است که همواره مورد تأکید ائمه معصومین و بزرگان علم، فرهنگ و ادب بوده است؛ به گونهای که سعدی خدمت به خلق را تنها شاخص عبادت کردن میداند، آنجا که میفرماید «عبادت به جز خدمت خلق نیست/ به تسبیح و سجاده و دلق نیست».
گروههای جهادی نیز بارها ثابت کردند که جز برای خدمت به خلق پا به عرصه نگذاشتند و از هیچ کوششی برای رفع محرومیت، زندگی بهتر و خدمت به مردم به ویژه در نقاط محروم دریغ ندارند.
گروههای جهادی دانشجویی امسال پویشی ملی به نام «سفرهدار» برنامهریزی و اجرا کردند که هدف آن رونق به سفره نیازمندان و دادن افطاریهای ساده به ویژه در نقاط محروم بوده است.
پنجمین پویش ملی «سفرهدار » در ماه مبارک رمضان با همکاری گروههای جهادی و مردمی در محلات حاشیهنشین با طبخ و توزیع ۴۰۵ هزار دست غذای گرم و تهیه و توزیع ۲۰۰ هزار افطاری ساده و در مجموع ۶۰۵ هزار افطاری ساده و غذای گرم با حضور ۳۰۰ گروه جهادی و دانشجویی در سراسر کشور برگزار شده است.
گروههای جهادی استان فارس نیز در این طرح شرکت نموده و به واسطه حضور موفق، رتبه برتر این طرح را کسب کردند.
سعید یوسفی، مسئول ناحیه بسیج دانشجویی فارس، در جمع خبرنگاران از اجرای پنجمین پویش ملی «سفرهدار» در ماه رمضان با حضور ۱۲ گروه جهادی بسیج دانشجویی در فارس خبر داد که در شهرستانهای شیراز، داراب، مرودشت، خفر، فسا، خرامه، کوار و ارسنجان اجرا شده است.
به گفته وی این طرح توسط جمعیت دانشجویی امام حسن مجتبی (ع) بسیج دانشجویی فارس در سطح استان با حمایت بنیاد علوی برگزار شده و استان فارس با توزیع ۶۵ هزار پرس غذای گرم و افطاریهای ساده رتبه برتر این طرح را کسب کرده است.
مظفر حیدری، مسئول قرارگاه جمعیت دانشجویی امام حسن مجتبی (ع) و گروه جهادی دانشجویی راهسرخ نیز در تکمیل توضیحات اجرای این طرح بیان کرد: در این طرح، ۴۵ هزار پرس غذای گرم و ۲۰ هزار پرس افطاری ساده در محلات حاشیه شهر تهیه و توزیع شده است.
وی با بیان اینکه شهرستان داراب با تهیه و توزیع بیش از ۲۵ هزار پرس افطاری و غذای گرم بیشترین مشارکت را در بین شهرستانهای استان فارس داشته است، اضافه کرد: طرح بزرگ «کوچههای کریمانه» نیز زیر مجموعه پویش ملی «سفرهدار» با اجرای برنامههای فرهنگی در محلات حاشیهنشین استان با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی برگزار شد.