ادامه مسیر جهاد با محوریت همسران شهدای مدافع حرم
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سازمان بسیج سازندگی سپاه فجر استان فارس، یکی از مهمترین اقداماتی که در ادامه مسیر جهادی شهدا شکل گرفته است، تشکیل گروههای جهادی با محوریت همسران شهدا به ویژه شهدای مدافع حرم است.
میدان هیچگاه خالی نمیشود و در هر موقعیتی سربازانی آماده دفاع از وطن هستند که هرگاه نیاز به حضورشان باشد و اراده کنند، راهی میدان میشوند.
سربازانی از جنس همسران مدافعان حرم که هم با صبر و استقامتشان، در دفاع نظامی در میدان نبرد سهیم بودند و هم در دفاع از حریم فرهنگی و اقتصادی همیشه پیشتاز هستند.
در استان فارس و شهر شیراز، کم نیستند بانوانی که در موقعیتهای سخت و میدانهای دشوار، کنار مردم، مانند همسرانشان جهادگری میکنند و در این برهه حساس، باری از غصه و رنج فقر و نداری را از دوش مردم برمیدارند.
یکی از این بانوان که هیچ وقت عرصه را خالی نکرده است، همسر شهید مدافع حرم ستار محمودی است که دست خیر او در بسیاری از محلههای فقیرنشین شیراز، شهرستانهای ممسنی، رستم، فسا، فیروزآباد و دوردستترین نقاط سیستان و سیسخت و…، ید بیضا شده است.
در ابتدای مسیر یک نفر بود، اما به اندازه یک لشکر اراده و انگیزه داشت، راه همسر شهیدش که به نیکاندیشی زبانزد بود، باید ادامهدار میشد و همین نکته دلیل جدیتر شدن فعالیتهای جهادی وی شد.
با برخی از همسران مدافع حرم شیراز و استان فارس صحبت کرد و به تدریج دامنه و دایره گستردهتر شد؛ در ابتدای مسیر فعالیتها در قالب خرید داروی ویتامین کمک هزینه تحصیلی دانشآموزان بی بضاعت بود، اما با ارتباطاتی که با مراکز خیریه شیراز و دیگر گروههای جهادی و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) برقرار شد، دامنه فعالیت نیز وسیعتر شد و در ایام کرونا بیش از ۱۰ نوبت توزیع بستههای معیشتی داشتهاند.
فعالیتها فقط به شیراز ختم نمیشود و عطر مهر همسران شهدا با محوریت خانم محمودی علاوه بر کوچه پس کوچههای شیراز، به دورترین نقاط استان و فراتر از مرزهای استان تا سیسخت و سیستان و خوزستان نیز رسیده است.
از ابتدای بحران کرونا، هم در دوخت و توزیع ماسک و گان و تهیه مواد بهداشتی مشارکت داشتند و هم در تهیه لوازمالتحریر و پوشاک و گوشی و تبلت دانشآموزان و هم در تهیه و توزیع چندهزار بسته معیشتی و پخت غذا و توزیع لباس گرم در زلزله سیسخت.
مضاف بر این، آنها تهیه لوازم سرمایشی و گرمایشی و جهیزیه دختران دم بخت را نیز در دستور کار دارند.
علاوه بر کمکهای مادی، فعالیتهای معنوی این گروه نیز قابل توجه است، مشاوره و مشارکت در شکلگیری ازدواج آسان، اشتغالزایی برای دختران جوان در محلههای کمبرخوردار و ساماندهی خیرین و برنامههای فرهنگی و مذهبی تنها بخشی از فعالیتهای این گروه است که متشکل از همسران و فرزندان شهدای مدافع حرم میباشد.
هر کدام، هر جایی که باشند، کارشان مثل سرنوشت و عنوانشان به هم گره خورده است، از قرارگاه استانی شهید سرلشکر استوار محمودآبادی گرفته تا گروه جهادی شهدای فاطمیون و شهید اسکندری و شهید مسرور و شهید قاجاری و… همه در مسیر دفاع از حریم اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی حرکت میکنند.
مسیر جهاد با حضوری این چنینی پایان ناپذیر است؛ چرا که این بانوان خوب میدانند که هدف همسرانشان تأمین امنیت اقتصادی و روانی جامعه است.