رفع محرومیت از چهره محروم‌ترین نقطه فارس با همتی فولادین

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بسیج سازندگی سپاه فجر استان فارس، روزهای اولی که وارد روستا شدیم توجهی به ما نمی‌شد، مردم گمان می‌کردند منفعتی برایمان دارد که وارد روستا شده و ساخت و ساز می‌کنیم، کسی تحویل‌مان نمی‌گرفت و دید خوبی نسبت به ما وجود نداشت.

 

اینها را مسئول گروه جهادی شهدای فراشبند می‌گوید، حمید توانا که حالا به همراه هم‌گروهی‌هایش توانسته مردم روستا را در بالاترین حد ممکن با خود همراه کند، می‌گوید: مدت زمانی گذشت، از مرمت و ساخت خانه شروع کردیم تا ساخت مسجد و مدرسه، کم‌کم مردم دیدند دو سال است در منطقه مانده‌ایم و چشمداشتی نداریم، این شد که حالا به ما اعتماد کرده و با ما همراه شده‌اند.

 

ضریب محرومیت ۹ برای یک منطقه در استان فارس مربوط به روستای دژگاه شهرستان فراشبند استان فارس است. ضریبی که نشان می‌دهد محرومیت در این روستا در بالاترین حد خود قرار دارد و رفع محرومیت از آن، همتی بلند می‌طلبد، اراده‌ای همچون اراده گروه جهادی شهدای فراشبند، تا با کمترین امکانات راهی این دیار شوند و مردم را با خود همراه کنند.

 

توانا تصریح می‌کند: در ابتدا به همراه اعضای گروه جهادی با نیت ساخت و ساز در کنار اقدامات فرهنگی در یک حسینیه اقامت داشتیم و خرج خورد و خوراک هم با خودمان بود، تا اینکه به تدریج مردم به ما اعتقاد پیدا کرده و این شد که امروز مهمان خانه‌هایشان هستیم.

 

وی اضافه می‌کند: امروز همراهی مردم با ما تا حدی است که برای وعده‌های غذایی گروه نام‌نویسی می‌کنند و نوبت می‌گیرند و با لطف و محبت ما را در خانه پذیرا می‌شوند.

 

مسئول گروه جهادی شهدای فراشبند از ارتباط گروه با مسجد محله هم سخن می‌گوید و از ساخت و ساز در حوزه‌های مختلف یاد می‌کند.

 

او بیان می‌کند: امروز مردم این روستاها شانه به شانه گروه جهادی در ساخت و ساز همکاری می‌کنند، چه کمک‌های مالی و چه کمک‌های فیزیکی برایشان فرقی ندارد و هرجا نیاز باشد، آستین بالا می‌زنند.

 

توانا همین امر را مهم‌ترین ویژگی این گروه جهادی عنوان کرد که سبب کسب مقام نخست جشنواره مهرواره همدلی توسط این گروه در سطح ملی شد.

 

وی با بیان اینکه این جشنواره از سوی سازمان تبلیغات اسلامی در سطح کشور برای سنجش میزان همدلی میان مردم و گروه‌های جهادی شکل گرفت، اظهار می‌دارد: ۵۷ هزار گروه جهادی در سطح کشور در این جشنواره مشارکت کردند که ۱۴ گروه به سطح ملی راه یافتند و در این میان گروه جهادی شهدای فراشبند مقام اول را کسب نمود.

 

وی دلیل این برتری را فعالیت در حوزه‌های مختلف فرهنگی، مذهبی، مشاوره، کمک‌رسانی، عمرانی و… عنوان کرد که با نهایت همدلی و همراهی از سوی مردم رخ داده و این گروه توانسته است مردم را در بالاترین حد با خود همراه کند.

 

او بیان می‌کند: گروه جهادی شهدای فراشبند جمعی ۴۵ نفره از رزمندگان دوران دفاع مقدس و فرزندان شاهد است که آستین بالا زده‌اند و برای مردم این نقطه محروم خانه‌سازی می‌کنند.

 

به گفته توانا، در ابتدا ساخت و ساز و مرمت ۱۳ خانه شروع شد که تا به امروز ۷ مورد به سقف رسیده، همچنین سه مدرسه تعمیر شده است و مسجدی ۲۷۰ متری برای اهالی ساخته شده است.

 

توانا ادامه می‌دهد: همچنین یک مدرسه دو کلاسه در روستای کوروش‌آباد، یک مدرسه سه کلاسه در راستای تل قم و یک مدرسه شش کلاسه در روستای علمدان علیا در حال ساخت است.

 

به گفته او این روستا که دارای ۱۱ زیرمجموعه است، بیش از ۷ هزار نفر جمعیت دارد و دارای محرومیت ضریب ۹ می‌باشد، محروم‌ترین ضریبی که برای یک نقطه در نظر گرفته می‌شود.