جذب بالای صندوقهای قرضالحسنه به دلیل مردمی بودن و داشتن عملکرد خوب و مثبت
آیات قرآن، احادیث و روایات متعددی، در تشویق به اعطای قرضالحسنه وارد شده است که همگی نشان از اهمیت این مسئله در مکتب جامعه اسلامی دارد.
در راستای سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر گسترش صندوقهای قرضالحسنه، بسیج سازندگی استان فارس به گفتگو با محمدجواد بازیار، مدیر صندوقهای قرضالحسنه اشتغالزای بسیج سازندگی استان فارس میپردازد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سازمان بسیج سازندگی سپاه فجر استان فارس، محمدجواد بازیار در مصاحبه با بسیج سازندگی ضمن اشاره به تاریخچه ثبت صندوقها گفت: اولین صندوق قرضالحسنه در سال ۱۳۹۶ ثبت شده و شروع کار نیز از همان سال بوده است.
وی افزود: در مجموع ۱۶۵۴ صندوق قرضالحسنه در سطح استان فارس وجود دارد.
بازیار در ادامه به وظایف خود در این بخش از بسیج سازندگی اشاره و تصریح کرد: وظیفه ما تسهیلگری و نظارت بر صندوقهاست؛ برای نمونه در سال جاری با ارائه کارهای انجام شده در صندوقهای قرضالحسنه، با برخی از بانکها صحبت کرده تا وامهایی را به صندوقهای قرضالحسنه اعطا کنند.
همچنین بازیار اذعان کرد: اولین هدف ما از کمک به صندوقها، اشتغالزایی، محرومیتزدایی و تهیه جهیزیه است که در اخیرا بحث معیشت خانوار نیز به آن اضافه شده است.
مسئول صندوقهای قرضالحسنه، مردمی بودن صندوقها را از جمله فواید آنها برشمرد و عنوان کرد: به دلیل مردمی بودن و داشتن عملکرد خوب و مثبت صندوقها، جذب افراد به صورت خودکار انجام میشود و مردم ترجیح میدهند سرمایه و درآمد خود را در صندوق سپرده کنند.
محمدجواد بازیار در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر کارآفرینی و اشتغالزایی گفت: در ۶ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۰، قریب به ۵۵۰ اشتغال خانگی جدید ایجاد شده است که پرورش مرغ بومی، شترمرغ، پرندگان زینتی، قالیبافی، گیاهان دارویی، راهاندازی کارگاه خیاطی و… از جمله این اشتغالها میباشند.
مسئول صندوقهای قرضالحسنه استان فارس در پایان ضمن اشاره به روحیه جهادی همکاران در این بخش اضافه کرد: از همکارانم که با روحیه جهادی جهت برطرف کردن موانع، خصوصا در ادارات تلاش میکنند، کمال تقدیر و تشکر را دارم.