محمدکریم زارعی:

نباید از هیچ تلاش و کوششی در راستای گسترش صندوق‌های قرض‌الحسنه دریغ کرد

در راستای ترویج این سنت حسنه، بسیج سازندگی سپاه فجر استان فارس با محمدکریم زارعی، مسئول صندوق قرض‌الحسنه «پیشرفت، اشتغال، مردم‌یاری» روستای خواجه جمالی به مصاحبه می‌پردازد.

 

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بسیج سازندگی سپاه فجر استان فارس، یکی از مطالبات جدی رهبر معظم انقلاب اسلامی، ترویج سنت الهی قرض‌الحسنه و هم‌افزایی جهت افزایش ظرفیت‌های قرض‌الحسنه کشور به منظور دستگيری از مستمندان جامعه است. این سخن مقام معظم رهبری نشان از اهمیت صندوق‌های قرض‌الحسنه و تأثیر آنها در جامعه است.

 

در راستای ترویج این سنت حسنه، بسیج سازندگی سپاه فجر استان فارس با محمدکریم زارعی، مسئول صندوق قرض‌الحسنه «پیشرفت، اشتغال، مردم‌یاری» روستای خواجه جمالی به مصاحبه می‌پردازد.

 

وی در ابتدا ضمن اشاره به تأسیس و راه‌اندازی این صندوق در ۲۹ اسفند ماه سال ۱۳۹۶، می‌گوید: این صندوق جزو اولین صندوق‌های افتتاح شده در شهرستان بختگان می‌باشد که بیشترین اعضا و گروه را دارد و دارای ۱۱۵۳ عضو در قالب ۵۷ گروه بوده و همچنین به عنوان صندوق پشتیبان اشتغالزایی (طرح سحاب) بنیاد برکت و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) قرار گرفته است.

 

زارعی می‌افزاید: این صندوق تاکنون ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان وام را به ۷۱۵ نفر از منابع مردمی و حدود ۷ میلیارد تومان از منابع بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) را جهت اشتغال ۱۵۰ نفر اعطا کرده است.

 

او اشتغالزایی، توانمندسازی، راه‌اندازی کسب و کار و مشارکت مردم در برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های فرهنگی_ اجتماعی روستا را از جمله فواید این صندوق قرض‌الحسنه می‌داند و بیان می‌کند: از وام‌های اعطا شده، ۲۷۳ طرح، وام خوداشتغالی است، نه اشتغالزایی! یعنی با این وام می‌شود کار کوچکی را راه‌اندازی کرد و نان‌آور یک خانواده شد.

 

مسئول این صندوق ادامه می‌دهد: با وام‌هایی که در زمینه خوداشتغالی داده شده است، اقداماتی نظیر دامداری، خیاطی، زنبورداری، پرورش قارچ و… راه‌اندازی شده است.

 

زارعی در ادامه ضمن تشکر از مسئولین سپاه فجر فارس، بسیج سازندگی سپاه مقاومت شهرستان بختگان، مسئولین بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و خیرین اظهار کرد: همه به نوعی در راه‌اندازی و تثبیت این صندوق، ما را کمک و همراهی کردند، به خصوص از اسماعیل باقری، تسهیل‌گر سپاه و مجری بنیاد برکت شمال و شرق استان فارس و عبدی، مدیر طرح بنیاد برکت از تهران تشکر می‌کنم. 

 

محمدکریم زارعی به گستردگی صندوق اشاره کرد و اذعان داشت: ۱۲۰۰ خانواده در روستای خواجه جمالی ساکن هستند که تقریبا از هر خانواده حداقل ۱ نفر عضو این صندوق می‌باشد و این باعث افتخار است که می‌توانیم به کمک مردم بشتابیم.

 

وی عنوان کرد: اعضای این صندوق به عنوان یک گروه جهادی نیز در ایام شیوع این ویروس منحوس، حدود ۴۵۰ بسته حمایتی را بین مردم روستا و شهرستان توزیع کرده‌اند.

 

مسئول صندوق قرض‌الحسنه «پیشرفت، اشتغال و مردم‌یاری» در جمع‌بندی سخنانش اظهار داشت: هدف گسترش و پیشرفت صندوق است و قطعا هیچ تلاشی بی‌نتیجه نخواهد ماند؛ نباید از هیچ تلاش و کوششی دریغ کرد، شاید بنده فردا دیگر مسئول نباشم، لذا باید از این فرصت، جهت خدمت به هموطنانم استفاده کنم؛ آینده این صندوق روشن است.

برچسب