اسماعیل قزل‌سفلی، رئیس سازمان بسیج سازندگی استان فارس:

کمک به اشتغالزایی و ازدواج جوانان از خروجی‌های صندوق‌های مردم‌یار می‌باشد

نشست اسماعیل قزل‌سفلی، رئیس سازمان بسیج سازندگی استان فارس با اصحاب رسانه در شیراز برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بسیج سازندگی سپاه فجر استان فارس، اسماعیل قزل‌سفلی، در نشستی با اصحاب رسانه اظهار داشت: یکی از اهداف جامع بسیج سازندگی در جریان راه‌اندازی صندوق‌های مردم‌یار، تبدیل این صندوق‌ها به تعاونی و در نهایت تشکیل اتحادیه‌ها است.

 

وی بیان کرد: ۳۳۴ عنوان شغلی از مشاغل خانگی وجود دارد که در جریان فعالیت صندوق‌های مردم‌یار ۴۰ درصد از این مشاغل فعال شدند.

 

کمک به اشتغالزایی و ازدواج جوانان از مقوله‌هایی است که مسئول بسیج سازندگی فارس به عنوان خروجی صندوق‌های مردم‌یار از آن یاد می‌کند.

 

همچنین وی بر پیوند زدن مشاغل خانگی به اشتغال کارگاهی و توسعه مشاغل خانگی در همین راستا تأکید دارد.

 

به گفته قزل‌سفلی، اکنون ۱۶۸۵ صندوق مردم‌یار با ۸۹ هزار عضو، در ۶ رشته، ۳۰ رسته در سطح استان فارس فعالیت می‌کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: هر شهرستان برحسب ظرفیت‌های موجود، به قطب محصول تبدیل می‌شود و تولیدات دامی و گیاهی بیشترین مشاغل خانگی را به خود اختصاص داده‌اند.

 

قزل‌سفلی با اشاره به ضرورت بازارسازی جهت عرضه محصولات مشاغل خانگی گفت: در این راستا به دنبال ایجاد بازارچه‌های دائمی هستیم و در این زمینه با فروشگاه‌های بزرگ جهت عرضه محصولات مشاغل خانگی، هماهنگی‌هایی انجام شده است.

 

رئیس سازمان بسیج سازندگی فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه‌های هفته بسیج اظهار داشت: در هفته بسیج، هفت رزمایش در قالب‌های مختلف برگزار می‌شود که مهم‌ترین آن، «رزمایش مقتدرانه جهادی» با حضور ۱۲ هزار نفر از جهادگران استان فارس است.

 

به گفته قزل‌سفلی، ۳۹۷ برنامه در هفته بسیج برگزار می‌شود که عمده‌ترین آن برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی، افتتاح صندوق‌های قرض‌الحسنه، افتتاح طرح‌های محرومیت‌زدایی در زمینه عمرانی، نهضت خدمت‌رسانی مؤمنانه با رویکرد مهارتی، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در ۷۶ محله شیراز با محوریت مشاوره، پیشگیری از طلاق و اعتیاد و همچنین احداث و مرمت منازل محرومین در محلات حاشیه‌نشین می‌باشند.

 

رئیس سازمان بسیج سازندگی بیان کرد: در این هفته به شهرستان‌های استان فارس، برحسب اقلیم سردسیر و گرمسیر خدمات‌رسانی می‌شود؛ به عنوان مثال در مناطق سردسیر نظیر اقلید، آباده و بوانات، تعمیر و سرویس وسایل گرمایشی منازل محرومین و در مناطق گرمسیر، رسیدگی به کشاورزان خسارت‌دیده از آفت در دستور کار قرار دارد.