گروههای جهادی پای کار مردم در ایام کرونا/ گروه شهید ابوالپور در خط مقدم مقابله با کرونا
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سازمان بسیج سازندگی سپاه فجر استان فارس، حرکت جهادی به هر نوع تحرک و فعالیتی که توأم با ویژگیهایی نظیر سختکوشی و سعی مجدانه، خستگیناپذیر، اخلاص و ایثار در علم و عمل باشد، گفته میشود.
هدف از این حرکتهای جهادی، تقرب الی الله است که در سایه خود تثبیت و تعمیق حکومت کارآمد دینی را که غایت آن استقرار جهانی حکومت عدل مهدوی است، به همراه دارد.
به راستی که جهاد یکی از درهای بهشت است که خداوند آن را برای اولیای خاص خود گشوده است؛ جهاد جامه تقوا و زره استوار خداوند و سپر محکم اوست.
فاطمه روستا، مسئول گروه جهادی شهید ابوالپور در شهرستان فیروزآباد است که در زمان همهگیری کرونا که همه از هم فرار میکردند و بیشتر به صحنه قیامت شبیه بود، جهادگران این گروه جهادی جان بر کف در صف اول مبارزه با این ویروس منحوس ایستادند و تا پای جان برای سلامتی مردم کوشیدند.
این گونه افراد قابل ستایش هستند، چراکه همه تلاش خود را به کار گرفتند تا هم از لحاظ رعایت نکات بهداشتی و هم وضعیت اقتصادی و روحی به همنوعان خود کمک کنند تا از این جو کاملا ترسناک نجات یابند.
روستا گفت: گروه جهادی شهید ابوالپور از سال ۱۳۹۲ به صورت رسمی کار خود را آغاز کرده و در زمینههای فرهنگی، آموزشی و خدماتی به مردم خدمات ارائه میدهد و در این گروه پزشکان و مربیان آموزشی توانمند داریم که خدماترسانی را به بهترین نحو انجام میدهند.
وی اظهار داشت: از همان روزهای اول همهگیری ویروس منحوس کرونا، این گروه جهادی فعالیت خود را آغاز کرد و اولین گام، نصب دستمال کاغذی و دستکش در آسانسورها و ورودیهای مسکن مهر به دلیل تراکم جمعیتی، تولید ژل ضدعفونی و همچنین تهیه و توزیع ماسک در شهرک شهید مطهری بود.
روستا افزود: از دیگر فعالیتهای این گروه جهادی تهیه و توزیع بیش از ۲ هزار بسته کمک معیشتی در محلههای فقیرنشین، توزیع ۵۰ بسته آموزشی به همراه ژل و ماسک در میان دانشآموزان و برپایی ایستگاه سلامت به مدت یک هفته به همراه توزیع ژل ضدعفونی کننده و ماسک بود.
وی عنوان کرد: علاوه بر فعالیتهای انجام شده، تجلیل از کادر درمان و پرستاران بخش کرونا انجام شد؛ به نحوی که فعالیتهای جهادی مثمر ثمر این گروه جهادی در کتاب خاطرات پرستاران بخش کرونا به اسم «انتهای راهرو» ثبت شد.
او در ادامه بیان کرد: همچنین توزیع دارو با هزینهای بیش از ۱۰ میلیون تومان و استقرار پزشکان متخصص، عمومی و مامایی از دیگر اقدامات انجام شده در زمینه مبارزه با ویروس کرونا بود.
روستا بیان کرد: با اعلام نیاز کادر درمان و اجرای طرح شهید سلیمانی، اعضای گروه جهادی شهید مهرداد ابوالپور طی سه مرحله در بخش کرونای بیمارستان حضور یافته و مشغول خدمترسانی به بیماران شدند.
وی اظهار کرد: در میان جهادگران استان در مبارزه با ویروس کرونا به عنوان جهادگر برتر شناخته شدهایم و علاوه بر تجلیل، لوح تقدیری به رسم یادبود دریافت کردیم و ما این موفقیت را با سختکوشی تمامی دوستان فعال در این گروه به دست آوردهایم؛ همچنین از خداوند بزرگ خواهانیم که توانایی بیشتری به تمام گروههای جهادی عنایت کند تا بتوانیم در این مسیر همراه و همدل با مردم باشیم.
خاطرهای از این گروه جهادی که در کتاب «انتهای راهرو» ثبت شده است: از غم او پشت دلم شکست. پشت سرش ایستادم تا اشکهایم را نبیند. شانه و بازوی او را ماساژ میدادم و موهای زیبایش را میبافتم. ۲۰ دقیقهای طول کشید تا آرام شد. غروب بود و آخرین لحظه های روز تولدم. خانم بهاری، مسئول شیفت عصر، جلوی اتاقی که من مشغول ماساژ دختر دل شکسته بودم، صدایم کرد و گفت بیا جلوی در، مهمان داریم. به او و دیگر هم شیفتیام در جلوی در پیوستم. جناب سرهنگ قادری و جمعی از پاسداران، به همراه گروه خواهران جهادی شهید مهردادابوالپور، شاخه گلها و جعبه شیرینی بزرگی در دست داشتند. با رسیدن من تولدم را تبریک گفتند و گلها و کیک تولدی را که اسم من روی آن نوشته شده بود، به من دادند. امروز یک بار دیگر پیک محبت خدا بر دروازه دلم ایستاده بود و این بنده ناقابل را صدا میزد. برق چشمهای ناپیدایی که همیشه نگران من بود، چراغ خیالم را روشن کرد. دنبال رد پایش بودم. مهمانان گرامی رفتند. با اضافه شدن شبکارها، بچهها منتظر بودند کیک و شادی را تقسیم کنند. با صدای اذان مغرب، همه شهر دنبال خدا میگشتند و رد پای خدا به طرف دل شکسته دختر بیمار بود. در آغوش گرم یادش، خاصترین جشن تولدم را برگزار کردم.