معجزه ی یک کار جهادی

استقبال جهادگران جهرمی از ایده ها و طرح های توانمد سازی خانواده های نیازمند

تلاش می شود تا این خانواده ها و اهالی این مناطق را توانمد کنیم و مهارت های مختلفی را به انها آموزش دهیم تا منجر به درآمد زایی و اشتغال و بهبود سبک زندگی شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی سپاه فجر فارس، طاهره فکوری مسئول گروه جهادی شهیده نسرین افضل شهرستان جهرم در گفتگو با خبرنگار ما بیان داشت: ماه رمضان فرصت مناسبی شده است تا فرهنگ زیبای کمک به نیازمندان را گسترش دهیم و خوشبختانه در این ماه عزیز توانسته ایم بسته های معیشتی را بین خانواده های نیازمند اهداء کنیم همچنین بین خانواده های عشایری و روستایی نیز کیسه های آراد توزیع نموده ایم و تهیه سیسمونی و اهداء جهیزیه از دیگر برنامه ها بود.

وی ادامه داد: گروه جهادی شهیده نسرین افضل طی 3 سال گذشته فعالیت های خود را افزایش داده و تلاش نموده تا در عرصه های مختلف خدمات رسانی نماید یکی از مهمترین برنامه ها در این زمینه مربوط به اردوهای جهادی است که با  حضور جهادگران عزیز در روستاها و مناطق محروم و محلات کم برخوردار در زمینه های فرهنگی، آموزشی، توانمد سازی، بهداشتی و درمانی، عمرانی و ...برنامه های متعددی اجرا شده است.

فکوری با بیان اینکه جهرم یکی ازشهرستان های بزرگ استان فارس می باشد اما هنوز در برخی از مناطق محرومیت های زیادی وجود دارد، گفت: تلاش ما بر این است که تمام برنامه های خود را معطوف به این مناطق کم برخودار کنیم و خوشبختانه خانواده های نیازمند شناسایی شده است و به صورت ماهانه یا دوماهه به انها بسته های حمایتی داده می شود و همچنین تلاش می شود تا این خانواده ها و اهالی این مناطق را توانمد کنیم و مهارت های مختلفی را به انها آموزش دهیم تا منجر به درآمد زایی و اشتغال و بهبود سبک زندگی شود و نکته دیگر اینکه درزمینه فروش محصولات و در آمد زایی برای خانواده های نیازمند بویژه در زمان  شروع بیماری کرونا ، از طریق شبکه های اجتماعی و ایجاد صفحات و گروه های مجازی اقدام به راه اندازی فروشگاه های مجازی نمودیم.

از جمله برنامه های اجرا شده در حوزه توانمد سازی می توان به دوره های آموزشی خیاطی، بافتنی و ... اشاره کرد که امیدواریم با تداوم این برنامه  و بهبود کیفیت آنها بتوانیم کمک کننده به این خانواده ها باشیم لذا از همه عزیزان که در زمینه کارآفرینی و مباحث تخصصی، مهارت دارند و علاقمند به آموزش در مناطق محروم هستند دعوت به همکاری می شود.

این بانوی جهادگر با اشاره به اینکه شناخت ظرفیت خانواده ها برای کمک به خودکفایی و توانمندی فکری، فرهنگی و اقتصادی آنها ضروری است، اظهار داشت: ما همواره به دنبال این هستیم تا از همه ایده ها و طرح هایی که خانواده های نیازمند را از اتکای به مستمری، به سمت توانمندی سوق می دهد مورد توجه قرار دهیم. توانمند سازی، نقش مهمی در ایجاد استقلال و هویت بخشی آنها دارد و این به منزله رشد سرمایه های اجتماعی است. چرا كه هم خود به خودكفایی رسیده و هم در آینده می توانند كارآفرین باشند. ارتقای سطح دانش و مهارت در حوزه های مختلف كشاوزی، دامپروری، فعالیت های صنعتی و معدنی، صنایع دستی و خدماتی مسیر خودكفایی افراد آسیب پذیر را فراهم می سازد.

برچسب