فعالیت ۵۰ گروه جهادی در شهرستان ارسنجان
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سازمان بسیج سازندگی سپاه فجر استان فارس، نجفی ضمن تبریک فرارسیدن سالروز تأسیس بسیج سازندگی به فرمان مقام معظم رهبری در ۱۷ اردیبهشت ماه سال ۱۳۷۹، اعلام کرد: در این رزمایش که در محل سپاه ناحیه ارسنجان و با حضور فرمانده ناحیه، نماینده ولی فقیه، جهادگران و برخی از مسئولین شهرستانی آغاز میشود، گروههای جهادی به محرومترین نقاط شهرستان اعزام میشوند.
وی مدت اجرای این رزمایش را ۱۰ روز اعلام و اضافه کرد: در این رزمایش، خدمات رایگان پزشکی از سوی بسیج جامعه پزشکی و خدمات مشاورهای توسط بسیج حقوقدانان ارائه خواهد شد. همچنین رزمایش کمک مؤمنانه توسط جهادگران قشر کارمندی و کارگری اجرا خواهد شد.
همچنین او حضور در مناطق کمبرخوردار، ساخت خانههای محروم، کمک به آسیبدیدگان از کرونا، اجرای طرحهای مختلف بهداشتی و نظام سلامت، کمک و رفع مشکلات روستا و برگزاری دورههای مختلف آموزشی در حوزههای فرهنگی و اجتماعی را از جمله فعالیتهای گروههای جهادی بسیج سازندگی ارسنجان برشمرد.
سرهنگ نجفی اظهار داشت: کمک به توسعه اقتصادی و اجتماعی، اجرای طرحهای بهداشتی و درمانی، ترویج اقتصاد روستایی، ارائه تسهیلات برای کارآفرینان روستایی، اشتغالزایی، جلوگیری از مهاجرت بیرویه روستاییان به شهرها، کمک به رونق دامداری و دامپروری، حمایت از ایجاد و تجهیز واحدهای زودبازده و کوچک کشاورزی، زراعی و گلخانهای، از اقدامات بسیج سازندگی با هدف توسعه و آبادانی روستاها میباشد.
وی کاهش هزینههای دولت در اجرای طرحهای عمرانی و خدماتی در مناطق روستایی و محروم را مزیت مهم و اصلی بسیج سازندگی دانست و افزود: چابکی، تخصص و تعهد از جمله ویژگیهای بارز گروههای جهادیست که در بسیاری از حوزهها کمک حال دولت و دستگاههای اجرایی بوده و این گروهها در این مسیر آماده هرگونه تعامل و همکاری هستند.
نجفی به اهداف اصلی تشکیل بسیج سازندگی اشاره و بیان کرد: تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر بسیج کردن جوانان کشور جهت سازندگی، تعامل با ادارات و سازمانهای دولتی برای تسریع در اجرای طرحهای محرومیتزدایی و خدماترسانی به مناطق محروم، ایجاد روحیه خلاقیت و مسئولیتپذیری بین جوانان، استمرار ارزشهای بسیج و ایجاد روحیه جهادی و انتقال آن به میادین کار، تلاش و سازندگی، از جمله اهداف تأسیس بسیج سازندگی میباشد.
مسئول بسیج سازندگی ارسنجان، همچنین تقویت روحیه اعتماد به نفس در بین جوانان، ایجاد روحیه جهادی، ایجاد محیط سالم برای گذراندن اوقات فراغت جوانان، توجه به جنبههای آموزشی و ارائه آموزشهای تخصصی را از دیگر آثار اجتماعی طرحهای بسیج سازندگی بیان کرد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۵۰ گروه جهادی در این شهرستان فعالند، افزود: تعداد ۲۰ گروه جهادی در عرصههای مختلف محرومیتزدایی و خدماترسانی به مناطق محروم و روستایی در تمام طول سال فعالیتهای عمرانی، خدماتی، آبادانی، فرهنگی و بهداشتی خود را تعطیل نکرده و همواره در شرایط مختلفِ آب و هوایی فعال هستند.