از اجرای طرح خواهر خواندگی تا راه اندازی صندوق های قرض الحسنه دانش آموزی
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی سپاه فجر استان فارس، خوشبختانه با همکاری گروه های جهادی، سازمان بسیج دانش آموزی و کمیته امداد امام خمینی (ره) هرسال با اجرای برنامه های مختلف ، بسیاری از نیازمندی های این دانش آموزان از طریق كمك های مردمی و خیرین سخاوتمند تامین می گردد.
در شهرستان لارستان نیز بسیج دانش آموزی با همکاری گروه های جهادی خود در تلاش هستند تا با اجرای برنامه های منظم کمک های ویژه ای به این دانش آموزان بی بضاعت نمایند یکی از این طرح های زیبا به نام خواهر خواندگی مدارس است.
امین دلخسته مسئول بسیج دانش آموزی لارستان در گفتگو با خبرنگار ما بیان داشت: در این طرح تلاش می شود تا تعامل و همکاری بین مدارس برخوردار با مدارس مناطق محروم ایجاد شود و خوشبختانه در این طرح تا کنون 5 مدرسه غیر انتفاعی مشارکت خوبی داشته اند و امیدواریم در آینده میزان مشارکت مدیران مدارس، فرهنگیان، دانش آموزان و خیرین گرامی و ... در این طرح خیرخواهانه افزایش یابد.
وی در خصوص نحوه اجرای برنامه های طرح خواهر خواندگی گفت: این طرح بدین گونه می باشد که مدارس دارای امکانات و شرایط بهتر به صورت داوطلبانه با یکی از مدارس مناطق محروم شهرستان همکاری می کنند و این همکاری و تعامل می تواند در زمینه های کمک تحصیلی، مشاوره ای، فرهنگی، ورزشی، توزیع بسته های معیشتی، اجرای طرح های بهداشتی و درمانی و حتی حمایت از دانش اموزان بی بضاعت باشد.
دلخسته افزود: در این طرح دو گروه نقش اساسی دارند یکی گروه جهادی دبیران و فرهنگیان عزیز می باشد و دیگر گروه های جهادی دانش آموزی است. گروه جهادی دانش آموزی با همکاری دانش آموزان مستعدد حامی دانش آموزان مناطق محروم می شود و در واقع این دانش آموز مستعدد که در زمینه خاص استعداد و توانمندی ویژه ای دارد تلاش می کند تا در آموزش و شکوفایی استعداد آن دانش آموز منطقه محروم نقش آفرینی کند. جهادگران فرهنگی نیز تلاش می کنند دانش، مهارت و توانمندی های خود را با برگزاری مشاوره ها و کلاس های تقویتی و ... در اختیار این مدارس مناطق کم برخوردار قرار دهند.
مسئول بسیج دانش آموزی ناحیه مقاومت بسیج لارستان با دعوت از خانواده ها و والدین دانش آموزان گفت: خانواده های دانش آموزان نیز می توانند در این حرکت خیرخواهانه نقش آفرین باشند و بر اساس توانمدی و مهارتی که دارند خدمات مختلفی را به مدارس این مناطق محروم ارائه کنند که از جمله ی این برنامه ها می توان به رنگ آمیزی مدارس، ایجاد حیاط پویا، تعمیر تاسیسات مدرسه ها، کمک به تامین لوازم التحریر و پوشاک دانش آموزان و ... اشاره کرد.
وی یکی دیگر از طرح های زیبایی که در حوزه حمایت از دانش آموزان نیازمند عملیاتی شده را مربوط به راه اندازی صندوق قرض الحسنه دانش آموزی خواند و گفت: این صندوق قرض الحسنه به دنبال رفع مشکلات خانواده های دانش اموزان بی بضاعت است و اکثر وام های پرداختی نیز با هدف بهبود وضعیت تحصیلی دانش آموزان به این خانواده های پرداخت می شود اعضای این صندوق قرض الحسنه را فرهنگیان عزیز تشکیل می دهند به گونه که بخشی از حقوق ماهانه خود را از طریق کارگزینی به حساب این صندوق واریز می کنند و تا کنون بیش از 200 معلم بسیجی و جهادگر در این طرح مشارکت داشته اند.
دلخسته ادامه داد: این حرکت فرهنگیان عزیز ستودنی است و یک اقدام خدا پسندانه است کمیته امداد نیز طبق تفاهم نامه ای که داشته ایم قرار است از این صندوق قرض الحسنه حمایت کند و مطمئنا اجرای چنین طرح های زیبایی باعث ایجاد انگیزه در دانش آموزان و همچنین تربیت دانش آموزان اخلاق مدار و انسان دوست می شود که یکی از این نمونه برنامه ها طرح اهداء 100 جایزه به دانش آموزان روزه اولی نیازمند بود که در راستای همان برنامه های تربیتی اجرا گردید.
- امتداد طرح های جهادی در کنده ای، اینبار با خدمات جهادی سلامت
- جهادگران سلامت در کنده ای با 230 خدمات رسانی بهداشتی و درمانی
- نگاهی اجمالی بر اردوی جهادی سلامت در روستای حاجی آباد غوری کوه چنار
- کلیپ؛ برگزاری «طرح تابستانه مهارت» ویژه دانش آموزان استان فارسی
- مشارکت بسیج سازندگی کوهچنار در آسفالت ۵۲ هزار مترمربع از معابر روستایی