مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور:

مبنای طرح های اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی تکمیل نمودن زنجیره ارزش است

آیین بهره برداری از 5100 فرصت شغلی اجتماع محور (خرد و خانگی ) و آیین آغاز عملیات اجرایی احداث 5000 نیروگاه خورشیدی 5 کیلو واتی با حضور مسئولین کشوری و استان فارس و با ارتباط زنده تصویری با شهرستان ها و نواحی مقاومت با یاد و نام شهدا بویژه شهدای حرم مطهر شاهچراغ برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی استان فارس، سردار زهرایی در این مراسم بیان داشت: ایجاد فرصت های شغلی یکی از اقدامات در راستای کمک رسانی به دولت بوده است سازمان بسیج سازندگی خود را موظف به حمایت از دولت می داند و همواره در تمامی دولت ها نیز نگاه سازمان بسیج سازندگی، کمک کننده بود و با استفاده از ظرفیت های مردمی پای کار بوده اند که یک نمونه بارز آن همین فرصت های شغلی اجتماع محور است که از طریق 29 هزار صندوق های قرض الحسنه کاملا مردمی سراسر کشور راه اندازی شده که جامعه آماری بسیار زیادی را در برمیگیرد.

مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور افزود: 79 هزار فرصت شغلی در سال گذشته و امسال 25 هزار فرصت شغلی توسط همین صندوق های قرض الحسنه و از طریق تبصره 16 فراهم شده است تکمیل زنجیره ارزش و استفاده از مزیت های هر منطقه 2 نکته اصلی است که در مهیا نمودن فرصت های شغلی مدنظر قرار می گیرد و در واقع تنها نگاه به تولید یا عرضه و ... نیست بلکه تمامی مراحل زنجیره مبنا قرار میگرد تا تکمیل شود و در واقع از بازار به بازار می رسد و از طرف دیگر به مهمترین ظرفیت های آن منطقه ی مربوطه نیز توجه می شود و تلاش می شود بر اساس همین پتانسیل ها اقدامات انجام گردد.

وی در خصوص آغاز عملیات احداث نیروگاه های خورشیدی در سراسر کشور نیز گفت: متقاضیان از طریق پایگاه های مقاومت، کمیته امداد امام خمینی (ره) و دهیاری های معرفی می شوند و پس از اهلیت سنجی خدمات ارائه می شود و انتظار می رود باتوجه به حجم بالای کار در این زمینه تمام دستگاه ها و سازمان ها و شرکت های تولیدی همکاری لازم را داشته باشند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی با اشاره به اینکه استان فارس هم در ایجاد اشتغال خوب عمل کرده و هم در پیشرو بودن در طرح ها مختلف همواره موفق بوده است گفت: باید به حضور فعال و بسیار خوب جهادگران در عرصه های مختلف نیز اشاره کرد و مسئولین استان فارس باید قدردان این فرصت جهادی باشند و انتظار می رود از این فرصت بهره برده و تبصره 16 و 18 هرچه زودتر راه اندازی نمایند.

جهاد فارس

استان فارس ظرفیت بالایی برای راه اندازی نیروگاه های خورشیدی دارد

استاندار فارس نیز تلاش های جهادگران را اقدام الهی و معنوی در راستای کمک رسانی به قشر محروم جامعه خواند و گفت: خوشحالیم که نهادهای انقلابی ماموریت اصلی خود را کمک رسانی به قشر ضعیف جامعه میدانند و یکی از اقدامات خوب آنها گره گشایی در حوزه اشتغال بوده است که با تاکید بر تولید انجام شده است.

دکتر محمد هادی ایمانیه افزود: انتظارات ما نیز بر این است که تسهیلات بانکی اختصاص به مسائل تولید مانند اشتغال اجتماع محور شود که مطمئنا میتوان در رفع مشکلات اشتغال و درآمد مناطق روستایی و حاشیه شهری موثر باشد.

وی در خصوص احداث نیروگاه های خورشیدی نیز گفت: انتظار است با توجه به وسعت و جمعیت استان فارس، در این طرح به سهمیه استان افزوده شود تا خانوارهای بیشتری از این طرح برخوردار شوند و باعث امید آفرینی و سکونت و ماندگاری در روستاها و رونق اشتغال و درآمد زایی آنها شود. راهکار تحقق الگوی ماندگاری مردم در مناطق روستایی جز با مهیا کردن رفاه و آرامش و تامین شغل و بهبود درآمد زایی آنها محقق نخواهد شد.

صرفه جویی 10 میلیون لیتر آب در سال با راه اندازی نیروگاه های خورشیدی

سردار بوعلی فرمانده سپاه فجر استان فارس نیز در این خصوص بیان داشت: این شغل های اجتماع محور به واسطه هماهنگی و هم افزایی بین دستگاه های مرتبط به وجود آمده و این همکاری و اقدام مشترک باعث تحقق آن شده که از جمله سازمان های همکار با بسیج سازندگی در این زمینه می توان به بانک های عامل، صندوق کارآفرینی امید، بنیاد برکت، کمیته امداد امام خمینی (ره) و ... اشاره کرد.

وی در خصوص عرصه های این شغل ها نیز اظهار داشت: این فرصت های شغلی در حوزه دام و طیور، کشاورزی، صنایع تبدیلی، صنایع دستی، خدماتی، دانش بنیان و ... بوده است که 3667 فرصت شغلی آن از طریق اعتبارات 950 میلیارد ریالی تبصره 16 سال 1400 محقق شده است البته علاوه بر تسهیلات بانکی؛  صندوق های قرض الحسنه بسیج نیز در تحقق این فرصت های شغل نقش مهمی داشته اند.

فرمانده سپاه فجر افزود: 1751 صندوق قرض الحسنه بسیج حدود 517 میلیارد ریال وام پرداخت کرده اند که 300 میلیارد ریال آن در راستای ایجاد فرصت شغلی بوده و 195 تعاونی نیز راه اندازی گردیده است البته علاوه بر آورده مردم در این صندوق های قرض الحسنه، خیرین نیز کمک های داشته اند که میزان این حمایت ها به 46 میلیارد ریال می رسد.

وی در خصوص تسهیلات تبصره 16 سال 1401 نیز گفت: حدود 12 هزار پرونده در سامانه اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ثبت نام نموده اند و تاکنون اهلیت سنجی 2800 پرونده توسط 48 تسهیلگر در سطح نواحی انجام شده که 2100 پرونده آن آماده معرفی به بانک ها می باشد که امیدوار به همکاری و توجه ویژه مدیران عامل بانک ها در این خصوص هستیم.

سردار بوعلی در خصوص آغاز عملیات احداث 5 هزار نیروگاه خورشیدی در مناطق محروم استان فارس نیز گفت: احداث 550 هزار نیروگاه خورشیدی طی 5 سال در سراسر کشور اجرایی خواهد شد که در مرحله اول آن سهم استان فارس 5 هزار نیروگاه خورشیدی خواهد بود که ویژه مناطق روستایی و حاشیه شهرها و مناطق کم برخوردار است.

این مرحله از احداث نیروگاه های خورشیدی بالغ بر 6 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که از طریق اعتبارات طرح تسهیلات ارزان قیمت  و قرض الحسنه 4 درصد 80 ماهه با 2 ماه تنفس تامین خواهد شد که پیامد های اجرایی آن تولید قریب به 44 مگاوات برق در سال و صرفه جویی 9 میلیون و 625 هزار لیتر آب در سال خواهد شد که معادل 54 هزار خانوار شهری در روز است و در واقع باعث صرفه جویی 12 میلیون مترمکعبی در سال می شود.

جهاد فارس

پوشش رسانه ای دیگر خبرگزاری های استان فارس:

خبرگزاری صدا و سیما:

https://fars.iribnews.ir/fa/news/3634188

باشگاه خبرنگاران جوان:

https://www.yjc.news/fa/news/8281183

خبرگزاری تسنیم:

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1401/08/21/2802746

خبرگزاری مهر:

https://www.mehrnews.com/news/5630097

https://www.mehrnews.com/news/5630093

https://www.mehrnews.com/news/5630091

سایت خبری تحلیلی حافظ خبر:

https://www.hafezkhabar.ir/news/26502

 

برچسب