نشست مشترک مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران و بسیج سازندگی

آمادگی گروه های جهادی در کمک رسانی به خانواده های معسر شهدا، جانباز و ایثارگر

دیدار و نشست مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس و بسیج سازندگی استان با رویکرد تعامل و همکاری این دو مجموعه در راستای بهبود وضعیت اقتصادی خانواده های معسر شهدا، جانبار و ایثارگر برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی سپاه فجر استان فارس؛ ابراهیم بیانی مدیر کل بنیاد شهید و امورایثارگران استان فارس در این نشست صمیمی بیان داشت: مجموعه بنیاد شهید و امور ایثارگران خود را مکلف میداند تا به امور خانواده شهدا، جانبازان و آزادگان استان فارس رسیدگی نماید وجود ۱۴۵۰۰ شهید، ۴۲ هزار جانباز ، ۲۲۳۰ آزاده از افتخارات استان فارس است

وی با اشاره به اینکه مجموع اعضا خانواده ایثارگران به  ۴۵۰ هزار نفر می رسد که جامعه هدف و تحت پوشش بنیاد هستند افزود:  این خانواده شهدا و ایثارگران دین خود را به انقلاب و کشور ادعا کرده اند و وظیفه ماست در حوزه های مختلف از جمله درمان، مسکن، اشتغال و معیشت کمک  کنیم البته حتی اگر تمام تلاش را انجام دهیم نیز نمیتوانیم رشادت ها و زحمات ایثارگری انها را جبران کنیم برخی از جانبارن ما بیش از ۳۰ سال است که در تخت بستری هستند و تنها انتطارشان تامین دارو و درمان  است.

جهاد فارس

بیانی با تاکید بر رشادت هایی که ایثارگران در دوران های مختلف در دفاع از کشورانجام داده اند، اظهار داشت: همه ی ما از جمله دستگاه های دولتی، نهادها و سازمان ها و مردم مدیون جانبازن و ایثارگران و شهدا هستیم و هر کس هر قدمی در کمک رسانی به این ایثارگران انجام دهد هیچ منتی ندارد.

وی ادامه داد: خوشبختانه بسیج سازندگی ظرفیت های خوبی دارد که میتواند در آن ۴ مساله مبنایی، کمک رسان باشد انتطار داریم گروه های جهادی در عرصه ساخت و بهسازی مسکن خانواده شهدای نیازمند، بهسازی راه دست رسی گلزار شهدا و بهسازی قبور مطهر شهدا، کمک رسانی در اشتغال زایی و کارآفرینی و در بحث تامین دارو و تجهیزات پزشکی و  حمایت در مسائل درمانی ... کمک رسان باشند.

 

اسماعیل قزل سفلی رئیس سازمان بسیج سازندگی استان فارس؛ نیز در این جلسه با بیان اینکه جامعه هدف بنیاد شهید را اهل بیت خود می دانیم، گفت: هدف بسیج سازندگی و گروه های جهادی نیز کمک رسانی به معسرین ایثارگر است و آن را اولویت خود می دانند و کمک رسانی در این زمینه را به عنوان تکلیف الهی خود قلمداد می کنند تا ادعای دینی باشد در مقابل آن ایثارگری و رشادت های آن عزیزان، البته این خانواده های گرانقدر و جانبازان عزیز نیازی به ما ندارند چون آنها با خدا معامله کرده اند بلکه ما نیازمند هستیم که به این ایثارگران خدمت کنیم.

وی با تاکید بر لروم انعقاد تفاهم نامه و تدوین برنامه مشترک در راستای پیشبرد بهتر امورات در این زمینه گفت: ظرفیت های بسیج سازندگی به گروه های جهادی آن است و شاکله اصلی سازمان را جهادگران تشکیل میدهند که خوشبختانه نیز در حوزه های مختلف میدان داری می کنند و پرچم خدمت رسانی را برافراشته اند.

لذا گروه های جهادی این ظرفیت را دارند که بویژه در تعمیر،بهسازی و احداث مسکن،  تسهیلات کارآفرینی، جهیزیه و معیشت  کمک رسان باشند اما نکته قابل توجه این است که ماموریت جهادگران بر این می باشد که فقط به خانواده های معسر کمک نمایند لذا در کمک رسانی به جامعه خانواده ایثارگر، جامعه هدف خود را معسرین خانواده های ایثارگر می دانند.

جهاد فارس

جانشین قرارگاه محرومیت زدایی با تاکید بر اینکه که جهادگران در اجرای برنامه میتوانند کمک کننده باشند، اظهار داشت: گروه های جهادی در حوزه مسئولیت اجتماعی خود هر جا لازم باشد ورود میکنند و اقدام لازم را انجام میدهند برای مثال در بهسازی گلزار شهدا و یادمان شهدا و مرمت قبور شهدا فعال هستند، جهادگران و بسیج سازندگی آمادگی این را دارند که در روند اجرایی این پروژه ها و در تامین بخشی از قیر رایگان جهت آسفالت جاده دسترسی گلزار شهدا کمک رسانی نمایند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان فارس بیان داشت: در حوزه اشتغال نیز عمده توان بسیج سازندگی در توانمند سازی ، تسهیل گری و تامین تسهیلات بانکی و ... می باشد که میتواند در راه اندازی مشاغل خرد و خانگی و سایر عرصه های اقتصاد مقاومتی،دانش ینیان و...با رویکرد تولید کمک کنند .

وی به اشاره به عرصه های مختلف کارآفرینی و اشتغال زایی بسیج سازندگی، یکی از مهمترین آنها را نیروگاه های خورشیدی 5 کیلو واتی خواند و گفت: اولویت در زمینه پنل های خورشیدی ، برای خانواده هایی است کا امکان کارآفرینی و اشتغال آفرینی را ندارند و یا کهولت سن و یا بیماری باعث از کارافتادگی شده است.

برچسب