راه اندازی کارگاه تولیدی و اشتغال زا برای بانوان بهبودیافته از اعتیاد در شیراز
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی استان فارس، خواهر فریده سلطانیان در این خصوص بیان داشت: حدود 3 سال پیش بود که با همکاری خانواده نیک اندیش و خیر «خوشرویی» مرکزی جهت ترک اعتیاد معتادان در منطقه گچی شیراز به نام همیاران راه اندازی شد طی این سال ها اقدامات مختلفی در راستای بهبود بانوان در گیر با مساله اعتیاد صورت گرفت. اما مساله عدم اشتغال یکی از دغدغه های اصلی مددجویان در دوران درمان و پس از بهبودی بود لذا راه اندازی کارگاه تولیدی جهت کمک به درآمد زایی و وضعیت اقتصادی آنها لازم و ضروری بود.
مسئول گروه جهادی شهید جهان آراء افزود: در یک اقدام هم افزا با همکاری این خانواده خیر و همچنین برخی از نهاد ها مانند بهزیستی، معاونت اجتماعی سپاه، ناحیه مقاومت ثارالله (ع) ، قرارگاه احمد بن موسی (ع) و دیگر خیرین بزرگوار کارگاه تولیدی و اشتغال زا برای معتادان بانوان بهبودیافته راه اندازی شد و با حضور مسئولین افتتاح گردید.
هم اکنون در این کارگاه تولیدی حدود 10 چرخ خیاطی صنعتی و دستی و چندین دار قالی وجود دارد و ظرفیت اشتغال زایی مستقیم برای 30 نفر از بانوان را فراهم کرده است که با توسعه آن می توان این ظرفیت کارگاه تولیدی را افزایش داد. لذا نیازمند همیاری و همکاری خیرین بزرگوار هستیم.
سلطانیان کمک به حفظ شرایط بهبود یافتگان با یادگیری یک مهارت و بکارگیری آن در مسیر اشتغالزایی را از اهداف این طرح عنوان کرد و گفت: اشتغال تاثیر بسزایی در جلوگیری از لغزش و بازگشت مجدد بهبودیافتگان دارد. چرا که همواره کارشناسان فعال در این زمینه نیز معتقدند ایجاد اشتغال امر ضروری در کاهش آسیب های اجتماعی به ویژه پیشگیری از اعتیاد است.
این جهادگر حوزه مقاومت حضرت زینب (سلام الله علیها) با بیان اینکه اعتیاد به موادمخدر آسیبهای فراوانی را بوجود میآورد که مهمترین آن تخریب و فروپاشی اقتصاد خانواده است که همین امر لطمات و مخاطرات دیگری را به همراه دارد، گفت: ضعف بنیه اقتصادی در این خانواده اجازه اشتغال آفرینی را به این خانواده ها نمی دهد و از طرفی نیز متاسفانه این مساله وجود دارد که پذیرش فرد معتاد نیز در مزاکر اشتغال زا به سختی مورد پذیرش قرار می گیرد لذا راه اندازی چنین کارگاه هایی با هدف حمایت از بهبود یافتدگان لازم و ضرروری است.
سلطانیان با تاکید بر بازگشت پذیری معتادان پس از درمان به آغوش خانواده بیان داشت: باید به نحوی زمینههای لازم را برای افراد بهبودیافته از اعتیاد فراهم کنیم تا فرد پس از بهبودی و درمان کامل به آغوش خانواده و جامعه بازگشته و دوباره گرفتار دام و بلای اعتیاد نشود.
- امتداد طرح های جهادی در کنده ای، اینبار با خدمات جهادی سلامت
- جهادگران سلامت در کنده ای با 230 خدمات رسانی بهداشتی و درمانی
- نگاهی اجمالی بر اردوی جهادی سلامت در روستای حاجی آباد غوری کوه چنار
- کلیپ؛ برگزاری «طرح تابستانه مهارت» ویژه دانش آموزان استان فارسی
- مشارکت بسیج سازندگی کوهچنار در آسفالت ۵۲ هزار مترمربع از معابر روستایی