رویکرد قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج احیاء کارگاه های راکد و نیمه راکد با اولویت اشتغال زایی جدید
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی سپاه فجر استان فارس؛ وحید خانی در جلسه کمیته کارفرمایی تسهیلات تبصره 16 بیان داشت: تمام تلاش بسیج سازندگی بر این است تا کارها و امورات تخصصی خود را با مشارکت اقشار تخصصی بسیج و با همکاری دستگاه مرتبط پیش ببرد لذا در مساله اقتصاد و اشتغال نیز با راه اندازی قرارگاهی با حضور دستگاه های متولی و متخصص تحت عنوان قرارگاه اقتصاد مقاومتی در این زمینه فعالیت می کند و دبیری این قرارگاه را برعهده گرفته است.
مدیر جهاد اقتصادی بسیج سازندگی فارس افزود: طرح های ثبت نام شده برای دریافت تسهیلات تبصره 16 مورد بررسی و بازرسی قرار گرفته و در اولین جلسه نزدیک به 100 طرح ارائه شد. تمام تلاش بر احیاء کارگاه هاست و اولویت مشمولیت تسهیلات بانکی را به طرح های نیمه راکد یا آماده بهره برداری قرار داده ایم همچنین کارگاه هایی که به ظرفیت تولید مناسب نرسیده اند پرداخت می شود تا میزان تولید را افزایش دهند و یا اینکه از تعطیلی آن کارگاه جلوگیری شود.
وی در خصوص وضعیت 100 پرونده ابتدایی تحت بررسی گفت: از این تعداد 11 صنایع راکد شده هستند و حدود 85 طرح نیز ظرفیت تولید آنها زیر 50 درصد است که نیازمند حمایت هستند و مابقی پرونده ها نیز نیازمند اعتباری برای افتتاح هستند.
خانم مهروش جلالی مدیر اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره میزان تسهیلات پرداختی اظهار داشت: طرح هایی که میتواند از تبصره 16 ، تسهیلات دریافت کنند یا به صورت خویش فرمایی هستند و یا اینکه کارفرمایی می باشند که در بحث خود اشتغالی سقف وام 150 میلیون تومان است و در طرح های کارآفرینی حداکثر تسهیلات پرداختی میتواند تا 4 میلیارد تومان نیز برسد. البته این تسهیلات برای طرح های جدید و ایجادی پرداخت نمی شود و در واقع تسهیلات حمایتی، توسعه ای و تکمیلی کارگاه هاست.
وی در خصوص تعهدات کارفرمایان متقاضی تسهیلات تبصره 16 افزود: به ازای هر 150 میلیون تومان تسهیلاتی که دریافت می کنند باید یک اشتغال زایی جدید ایجاد نمایند و آن فرد به کار گرفته شده نیز بیمه تامین اجتماعی شود لذا انتظار می رود دستگاه های متولی متقاضی را نسبت به تعهدات خود توجیه کنند. البته 30 درصد از تسهیلات را میتوانند در مساله پایدار سازی اشتغال آفرینی کارگاه اختصاص دهند اما 70 درصد مابقی تسهیلات و اعتبارات را باید حتما منجر به اشتغال زایی جدید نمایند.
جلالی در خصوص چگونگی نظارت بر تحقق تعهدات کارفرماییان نیز گفت: رصد و بازرسی میزان پایبندی کارفرما به تعهدات نیز بر عهده دستگاه متولی و با نظارت اداره کار است البته یک کمیته بالادستی با مسئولیت مدیر کل اقتصادی استانداری فارس و با اعضای اداره کار، بانک های عامل و ... نیز بر عملکرد نظارت خواهند کرد و در صورت گزارش تخلف نیز به مساله ورود خواهند نمود.
- امتداد طرح های جهادی در کنده ای، اینبار با خدمات جهادی سلامت
- جهادگران سلامت در کنده ای با 230 خدمات رسانی بهداشتی و درمانی
- نگاهی اجمالی بر اردوی جهادی سلامت در روستای حاجی آباد غوری کوه چنار
- کلیپ؛ برگزاری «طرح تابستانه مهارت» ویژه دانش آموزان استان فارسی
- مشارکت بسیج سازندگی کوهچنار در آسفالت ۵۲ هزار مترمربع از معابر روستایی