بازدید رئیس بسیج سازندگی فارس از اردوهای مرودشت و پاسارگاد

حرکت های جهادی؛ بعنوان یک جریان فراگیر فرهنگی؛ بهترین کارگاه تمرین مسئولیت اجتماعی برای جوان مومن و انقلابی است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی فارس به همراه مدیر حرکت های جهادی و مدیر فرهنگی و رسانه این سازمان از اردوهای جهادی نوروزی شهرستان های مرودشت و پاسارگاد بازدید و با جهادگران دیدار کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی استان فارس؛ اسماعیل قزل سفلی در این خصوص بیان داشت: یکی از مولفه های مهم در گام دوم انقلاب برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی تربیت عناصر جوان، مومن، متدین و پای کار است که اردوهای جهادی یکی از بهترین کارگاه های تربیت این نیروهای طراز انقلاب اسلامی و تمرینی برای مسئولیت اجتماعی است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان فارس افزود: در واقع حرکت های جهادی یک فناوری است که منجر به تربیت عناصر جوان می شود و در این کارگاه جریان جهادی این جوان یادمیگرد که چگونه به مسائل مردم شناخت پیدا کند و آن مسائل را پیگیری کند و عرصه را برای خدمت جهادی در این زمینه مهیا و بستر سازی کند. در این بستر سازی روند مدیریتی، آشنایی با چالش ها، چگونگی هماهنگی و هم افزایی، زیست جهادی و آشنا شدن با سختی ها برای ساختن، تربیت نفس، شناخت مشکلات مناطق محروم و ... را یادمیگرد لذا این جریان جهادی تبدیل به یک جریان بالنده اجتماعی می شود و بهترین فرصت برای پرورش نیروهای طراز انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به برنامه ریزی اردوهای جهادی نوروزی در همین راستا گفت: اردوهای جهادی نوروزی همزمان با ماه مبارک رمضان شد و این همزمانی باعث شده که جوان انقلابی ما هم از تعطیلات خودش بگذره و مشغول خدمت رسانی بشه و هم این خدمت را با دهان روزه و در شرایط سخت تر تجربه کند که مطمئنا این لذت و خدمت در این شرایط؛ بسیار شیرین و پر از طروات است.

بسیج سازندگی نیز بستر ساز این حرکت های جهادی است و در این ایام با توجه به استقبال گروه های جهادی در عرصه خدمت رسانی بیش از 7 هزار جهادگر خواهر و برادر مشارکت داشته اند البته این اردوهای جهادی از 10 اسفندماه آغاز شده و تا پایان ماه مبارک ادامه خواهد داشت و در عرصه های مختلفی مشغول خدمت رسانی هستند.

گقتنی است جهادگران شهرستان های مرودشت و پاسارگاد در طول تعطیلات نوروز با اجرای برنامه های مختلف مشغول فعالیت در مناطق محروم منطقه هستند که از مهمترین آن می توان به ساخت مسکن محرومین، برپایی دوره های آموزشی و فرهنگی، اجرای طرح های عمومی و تخصصی سلامت؛ مباحث تربیتی، اشتغال و کارآفرینی، استمرار خدمت رسانی مومنانه با برپایی سفره های افطاری ساده و... اشاره کرد.

برچسب