رئیس بسیج سازندگی:

متولی گروه های جهادی بسیج سازندگی است/ از جریان جهادی صیانت می کنیم

به مناسبت هفته بسیج سازندگی؛ اجلاسیه جهادگران استان فارس تحت عنوان همایش شکوه خدمت و آیین تجلیل از جهادگران عرصه های خدمت به محرومین با حضور سردار زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور برگزار شد.

در این همایش نمایندگان گروه های جهادی از جمله آقایان قاسمی، دهقان و احمدی به مهمترین دغدغده ها و خواسته های جهادگران پرداختند. از جمله مسائل مطرح شده می توان لزوم پشتیبانی دولت و بدنه اجرایی از گروه های جهادی در راستای محرومیت زدایی ، اهمیت حمایت جهت راه اندازی دهکده های اقتصاد مقاومتی و کمک و حمایت در راه اندازی کارگاه های تولیدی، اصلاح قانون بسیج سازندگی،  لزوم اختصاص اعتبارات مناسب به گروه های جهادی، لزوم هویت بخشی و تقویت ساختار قرارگاه های جهادی ، استفاده ها از ایده ها و نوآوری جهادی و لزوم تجهیز قرارگاه ها اشاره کرد.

 

سردار زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور در این اجلاسیه با بیان اینکه هیچ پدیده‌ای در عالم بدون متولی نیست، اظهار داشت: در نظام انقلاب اسلامی هم به همین ترتیب است و هر کدام از جریانات مردمی و مثلا هیات های مذهبی را به سازمان تبلیغات سپرده‌اند یا متولی سمن ها محیط زیست و متولی خیرین مدرسه ساز نیز با نوسازی مدارس است، در بحث گروه های جهادی هم بسیج سازندگی به عنوان متولی و حمایت کننده آنهاست.

مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نیز با فرمان تاسیس بسیج سازندگی در سال 79 و سپس در پیام 9 بندی خود خطاب به گروه های جهادی و بسیج سازندگی تاکید دارند که حرکت‌های جهادی با بسیج سازندگی می باشد و بقیه دستگاه‌ها حمایت کننده باشند.

وی با گلایه از برخی رفتارها که عنوان می کنند گروه های جهادی به انحصار بسیج درآمده است پاسخ داد؛ امروزه گروه های جهادی  به عنوان یکی از عناصر محرومیت زدایی در کشور تبدیل شده اند و این حرکت عظیم مردمی باید به پشتیبانی دولت انجام می شد اما هیچگاه در دولت ها مختلف این پشتیبانی و حمایت به خوبی صورت نگرفته است و بسیج سازندگی که ماموریت اعزام و ساماندهی این گروه های جهادی را داشت آنها را حمایت نیز کرد.

سردار زهرایی با تاکید بر اینکه اگر در بسیج باشید، یعنی پای انقلابید، تصریح کرد: برخی می‌خواهند مهر جریان‌های سیاسی را به گروه‌های جهادی بزنند.

پولشویی از طریق گروه‌های جهادی، و شبکه سازی برای افراد در سیاست کشور، از جمله مواردی است که به گفته سردار زهرایی، اگر گروه‌های جهادی از بسیج سازندگی خارج شوند، ممکن است پیش بیاید و این‌ موارد، گروه‌های جهادی را از هدف دور می‌کند و خروج گروه‌های جهادی از بسیج سازندگی، راه را برای سواستفاده کنندگان سیاسی و مالی باز می‌کند.

وی گفت: برخی سیاسیون دوست دارند خود را پدر جریان جهادی معرفی کنند، این خلاف بیانات رهبری معظم انقلاب است. جهادی‌ها در بسیج هستند و با تفکر انقلابی با کمک از دستگاه‌ها به مردم خدمت می‌کنند و دولت‌ها نباید گروه‌های جهادی را دولتی کنند؛ البته که نگاه رییس‌جمهور نیز همین‌طور است.  از این جریان جهادی صیانت می‌کنیم تا در مسائل سیاسی و اقتصادی، منحرف نگردد و به افراد خاصی وصل نشود و اصولی هم تعریف کرده ایم که براساس منویات مقام معظم رهبری سازگاری داشته باشد.

جهاد فارس

 

مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور با تاکید بر اینکه گروه‌های جهادی با کارگروه‌های خاص، تخصصی شده و هدف‌گذاری می‌شود تا کارها تعریف شود و با اشاره به قرارگاه‌های مختلف در حوزه‌های جغرافیایی، گفت: کار این قرارگاه‌ها، انسجام بخشی میان گروه‌های جهادی است.

سردار زهرایی با اشاره به اینکه این قرارگاه‌های جهادی، مقر نیروهای جهادی می‌شود، تصریح کرد: برای این قرارگاه‌ها، حمایت ماشین‌آلات را به بنیاد تعاون محول کردیم، و پشتوانه سازندگی‌ برای حمایت جانبی ایجاد شده و استان فارس در مساله تجهیز به حد مورد نیاز به این مورد رسیده است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور ادامه داد: رزمایش های تخصصی اقشار و جهادگران فاطمی، محل اصلی اردوکشی جهادی‌هاست.

به گفته وی، انسجام، توانمندسازی، و حمایت از جهادگران راه را برای ساماندهی این نیروها برای کارهای بزرگ همچون پدیده اربعین فراهم می‌کند.

وی در پایان تاکید کرد: نیروی جهادی، نه حق نه گفتن به مردم دارد و نه حق نه شنیدن از مسئولین.

 

تمایز گروه های جهادی فارس با اقدامات تخصصی

سردار بوعلی فرمانده سپاه فجر استان فارس نیز در این همایش با گرامی داشت و یاد و خاطره شهدای جهادگر بیان داشت: خوشحال و خرسند هستیم که در سراسر استان فارس گروه های جهادی حضور فعال دارند و در حوزه های مختلف مشغول خدمت رسانی هستند.

وی افزود: عمده کارها در حوزه محرومیت زدایی به واسطه نیروهای جهادی و گروه های جهادی در حال انجام است اقداماتی که امروزه با دانش و تخصص بالایی نیز انجام می شود و کارهای فنی و تخصصی پروژه ها توسط این گروه های جهادی متخصص صورت می گیرد که توانسته در سطح کشور متمایز و عملکرد درخشانی در خصوص اقدامات تخصصی داشته باشند.

جهاد فارس

 

افزایش بهره وری با اقدام جهادی

همچنین دکتر محمد هادی ایمانیه استاندار فارس نیز در جمع جهادگران اظهار داشت: تحول، ارتقاء و بهره وری 3 نکته  مورد تاکید در سال جاری است سالی که توسط مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر مهار تورم و رشد تولید نامگذاری شده است و این جهادگران یکی از نمونه های موفق در این زمینه هستند و نیروهایی که بدون چشم داشتی بیشترین نتیجه را در حوزه محرومیت زدایی بدست آورده اند و پروژه هایی را به سرانجام رسانده اند که سختی بالایی دارد و باز مشاهده می شود که در کمترین زمان و هزینه ممکن و با بیشترین بهره وری صورت گرفته است.

وی در خصوص اهمیت اقدامات جهادی با بیان اینکه فقط خداوند می تواند پاداش این رفتارها و اعمال و کردارهای نیک و  نیت خالص جهادگران را بدهد ، گفت: مطمئنا باشید این خلوص و این اندیشه و تفکر جلب رضایت الهی بسیار مهمتر از انجام خود آن پروژه هاست و در واقع علاوه بر خدمت رسانی و انجام پروژه های محرومیت زایی نوعی خود سازی است.

جهاد فارس

 

افزایش مشارکت مردمی راهکار موفقیت

ابراهیم عزیزی نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار داشت: بهره گیری از ظرفیت ها و مشارکت های مردم راه برون رفت از مشکلات و مسایل است. دشمن 3 راهبرد پشیمان سازی از گذشته، آشفته سازی حال و نا امید سازی از آینده با مبنای ضعیف کردن اراده عمومی دارد و نقشه اصلی دشمن در همین مساله است و مقابل پیشبرد و پیشرفت ایران ایستاده اند و دشمن درصدد است تا واقعیت ها و موفقیت های نظام را به سمت سیاه نمایی سوق دهد و توفیقات کشور را در حوزه  ها مختلف نادیده بخواند و ساختار کشور را یک ساختار ناموفق جلوه دهد.اما این تلاش های آنها و ایجاد بسترهای دلسردی و تفرقه انگیز هرگز به نتیجه نخواهد رسید.

وی ادامه داد: حضور این جهادگران که به معنی واقعی مشارکت  دهنده ظرفیت های مردمی در امورات و کارهای نظام و کشور است یکی از روش های مقابله با این هربه های دشمن است. امروز راهکار موفقیت در بهره گیری از این ظرفیت و تشخیص حوزه های فشار دشمن و کاهش وابستگی های تهدید زای دشمن و تبدیل تهدیدات به فرصت ها  و با داشتن روحیه، فرهنگ و تفکر جهادی و مدیریت جهادی است.

جهاد فارس

 

عزیزی با بیان اینکه امروزه بیش از کار جهادی نیازمند فرهنگ جهادی هستیم؛ افزود: نسخه شفا بخش کشور همین فرهنگ است و باید تلاش کرد در کنار فعالیت های جهادی این فرهنگ جهادی را ترویج داد فرهنگی که بر اساس توجه به محرومین، پایبندی به اعتقادات، تقویت روحیه ایمان، از خود گذشتگی و ایثار،  همیاری و خدمت رسانی عمومی، مردم یاری و مردم داری و ... است.

وی در پاسخ به جهادگران در خصوص لزوم اصلاح قانون بسیج سازندگی گفت: اصلاح قانون بسیج سازندگی موضوعی است که در حال پیگیری هستیم و نحوه حضور و ماموریت گرفتن جهادی ها و مقابله با حوادث و بحث اختصاص عنوان شهید خدمت مورد بحث است.

 

برچسب