460 بهبود یافته از اعتیاد با همتی جهادی
فریبا رحمانی مسئول این گروه جهادی ناحیه بقیه الله(عج) بیان داشت: از سال 1400 فعالیت های رسمی این گروه جهادی آغاز شده هرچند پیش از این نیز اقدامات مختلفی در حوزه مسائل اجتماعی در مناطق مختلف استان فارس بویژه شهرستان فیروزآباد، محله علی چوپان شیراز، محدوده بلوار ابوذرغفاری داشته ایم.
وی ادامه داد: برگزاری کارگاه های پیشگیری از اعتیاد و طلاق، کارگاه های تحکیم خانواده، کارگاه های مشاوره قبل از ازدواج برای نوجوانان و جوانان، بالابردن تفریحات سالم در مادران و فرزندان، برپایی اردوهای سیاحتی و علمی، ارائه مشاوره های فردی و گروهی از جمله اقدامات و فعالیت های جهادی در حوزه اجتماعی که با مشارکت متخصصان و کارشناسان اجرا می شود.
رحمانی در خصوص فعالیتی ها و اقدامات در حوزه اعتیاد نیز گفت: در زمینه های (پیشگیری، درمان وصیانت فعالیت داریم) و یکی از اولین اقدامات در این زمینه تشکیل هسته ای قوی برای فعالیت در این زمینه بود که با حضور معتمدین محله، کسبه های محل، افراد بهبود یافته از اعتیاد، چندتن ازمشاوران بزرگوار در زمینه خانواده و اعتیاد تشکیل شد.
این جهادگر حوزه 7 حضرت هاجر (س) بیان داشت: سپس در راستای پیشگیری از اعتیاد برنامه های مختلفی در محله های هدف اجرایی کردیم که مشاوره های فردی و گروهی، بالابردن تفریحات سالم درنوجوانان و جوانان، ایجاد روحیه ی شادی آفرین با برگزاری جشن های خیابانی، جذب کردن نوجوانان به فعالیت های مختلف ارجمله ایستگاه های صلواتی، بازی، حلقات صالحین و برگزاری میزگردهای پای درد دل نوجوان ها و جوان ها و دیدارهای چهره به چهره روزانه با آنها، ایجاد اشتغال برای جوان های بیکار و ... بخشی از این اقدامات است.
رحمانی در خصوص چگونگی و روش درمان معتادین نیز گفت: پس از شناسایی افراد درگیر به اعتیاد تلاش می کنیم تا با خانواده آنها ارتباط بگیریم و مشاوره های مختلفی جهت ایجاد انگیز در بیمار با هدف خود باوری و همراه کردن خانواده ها ارائه کنیم و پس از اطمینان بر تصمیم فرد و خانواده برای ترک اعتیاد، با مشارکت کمپ های ترک اعتیاد مراحل درمان بیمار آغاز می شود.
مسئول گروه جهادی شهیدخادم صادق افزود: در زمینه صیانت نیز برای افراد بهبود یافته ازاعتیاد ایجاد اشتغال میکنیم و برای افراد در حال درمان از زمانی که در کمپ به سرمی برند تا ۳ ماه خانواده آنها را با دادن بسته های موادغذایی حمایت می کنیم و سرکشی روزانه از خانواده انجام می شود و بسته های تشویقی مختلف نیز ارائه می گردد تا به این هدف بزرگ دست یابند که در این مساله حمایت های خیرین بسیار کمک کننده است.
خوشبختانه تا الان موفق شده ایم به 460 نفر از بیماران درگیر به اعتیاد کمک کنیم تا از دام اعتیاد نجات پیدا بکنند همچنین یک روستا در شهرستان فیروزآباد فعالیت گسترده ای انجام دادیم و با حمایت اهالی و معتمدین روستا تمام افراد درگیر با اعتیاد را کمک رسانی کردیم و این روستا (جهادآباد) به نام روستای پاک معرفی شد.
وی در خصوص راه اندازی مرکز ترک اعتیاد و کارگاه آموزشی اظهار داشت: متاسفانه دراین زمینه حمایت های لازم صورت نگرفته است تابتوانیم مکانی ثابت درمحله جهت این امر راه اندازی کنیم ولی مطمئنا این ظرفیت در گروه جهادی وجود دارد و در صورت حمایت می توان این مراکز را راه اندازی کرد البته هم اکنون با مسئولین کمپ های مختلف رایزنی های مختلف صورت گرفته است و ماهیانه تعدادی رابه صورت رایگان و تعدادی رابه صورت نیم بهاء در این مراکز پذیرش می شود. همچنی برای برگزاری کلاس های آموزشی از ظرفیت مساجد حسینه ها و اماکن مذهبی و سالن های اجتماعات دستگاه های مختلف استفاده می کنیم.
- امتداد طرح های جهادی در کنده ای، اینبار با خدمات جهادی سلامت
- جهادگران سلامت در کنده ای با 230 خدمات رسانی بهداشتی و درمانی
- نگاهی اجمالی بر اردوی جهادی سلامت در روستای حاجی آباد غوری کوه چنار
- کلیپ؛ برگزاری «طرح تابستانه مهارت» ویژه دانش آموزان استان فارسی
- مشارکت بسیج سازندگی کوهچنار در آسفالت ۵۲ هزار مترمربع از معابر روستایی