امام جمعه ای که برای محرومین بنایی میکند

`این بنّا را، عمامه به سر دیده ام!

در جوانی بنا و گچ کار بود، وقتی هم که حوزه علمیه رفت مهارتش صرف ساخت مسکن طلبه ها شد، حالا هم که امام جمعه هست ظهر آخر هفته خطبه میخواند و شب ها هم امام جماعت مسجد است و روزها میشود بنا و معمار محرومین...

هر روز صبح که از خواب بیدار می شوم دنبال سوژه های خبری و رسانه ای هستم جستجویی در گروه ها و شبکه های اجتماعی میزنم سایت ها را بررسی میکنم.

کار خبرنگاری است دیگر و این حس و هیجان پیدا کردن سوژه های ناب ...

 چند عکس از یک بنا را می بینم با تعدادی از جوانان پر شوق و شور که انگار در حال ساخت یا بهسازی منزلی هستند. سوژه، همان سوژه تکراری است بهتر است گذر کنم ...

ولی چقدر این قیافه بنا برایم آشنا می زند... در جای دیگر این بنا را عمامه به سر دیده ام ... روحانی است مطمئنم ... بگذار پرس و جویی کنم

بله درست است این جامه کارگری بر تن حجت الاسلام ابراهیمی است امام جمعه شهرستان فراشبند!

حس کنجکاویم بیشتر شد ...

اهالی فراشبند به من می گویند حجت الاسلام ابراهیمی بیش از 9 سال است که در این شهرستان به عنوان امام جمعه شهر فعالیت می کنند و یک گروه جهادی به نام دفتر امام جمعه  (شهید بقایی فرد) راه اندازی کرده اند و به همراه جوانان جهادگر خانه هایی را برای محرومین و مستضعفین می سازند یا مرمت و بهسازی می کنند.

این اردوهای جهادی معمولا در سطح شهر فراشبند یا روستاهای دور افتاده و کم برخوردار شهرستان اجرا می شود و حتی برخی از این اردوها در سطح شهرستان فیروزآباد هم برگزار شده است و آخرین اقدام عمرانی آنها هم بهسازی منزل و ساخت سرویس بهداشتی برای یک فرد نابینا بوده است.

جهاد فارس

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی استان فارس؛ حجت الاسلام هادی ابراهیمی در گفتگویی در خصوص این فعالیت های جهادی گفت: سال ۶۳ قبل از اینکه طلب شوم و به حوزه علمیه ورود کنم. کارم بنایی و گچ کاری بود و در طول تحصیل هم همواره این کارهای بنایی و ساخت و ساز رو ادامه دادم و این حرفه و مهارت را حفظ کردم گاهی برای ساخت و ساز منزل طلاب کمک میکردم و گاهی نیز برای مردم این کار را انجام میدادم .

وقتی هم که حدود 9 سال پیش به عنوان امام جمعه معرفی شدم و محرومیت ها و نیازمندان اقشار ضعیف جامعه را میدیدم تلاش کردم که با استفاده از خیرین و مهارت هایی که دارم به آنها کمک کنم خوشبختانه در شهرستان فراشبند و در سال ۹۸ گروه جهادی شهید بقایی فرد را راه اندازی کردیم و از سازمان بسیج سازندگی مجوز های لازم اخذ شد.

امام جمعه شهرستان فراشبند با اشاره به اینکه برخی از مناطق این شهرستان مانند دهرم و دژگاه بالاترین نرخ محرومیت را دارد؛ بیان داشت: فراشبند نیازمند فعالیت های مختلف محرومیت زدایی است لذا با تشویق جوانان و شهروندان تلاش کردیم نه تنها این گروه جهادی بلکه در مناطق مختلف نیز گروه های جهادی مختلفی راه اندازی و ساماندهی شود تا در هر منطقه ای گروه جهادی همان منطقه خدمت رسانی به محرومین را انجام دهد.

جهاد فارس

وی در پاسخ به این سوال که آیا شان و جایگاه امام جمعه حضور در اردوهای جهادی است؟ اظهار داشت:  مدیران و ائمه جمعه باید خود را در جمع مردم بینند و در مسائل اجتماعی فعال باشند و تنها با پشت میز نشینی و ریاست و ابلاغ دستورات به دنبال رفع مسائل و مشکلات نباشند اگر اینگونه رفتار شود آنگاه باعث همراه سازی و مشارکت مردم نیز می‌شود و این روش در جمع مردم بودن، خوشایندتر نیز هست

شأن ما بیشتر از آقا امیرالمومنین (ع) که نیست در تاریخ بخوانید که چگونه حضرت برای مردم چاه های آب حفر میکرد یا چندین نخل خرما غرس می کرد و آن را برای کمک به نیازمندان و محرومین وقف می کرد ما نیز باید الگویی چون امیرالمومنین (ع) داشته باشیم و تلاش کنیم به دنبال رفع مشکلات مردم به ویژه اقشار ضعیف جامعه باشیم.

حجت الاسلام ابراهیمی با اشاره به حدیث  امام صادق (علیه السلام)  که می فرمایند اَلْكَادُّ عَلَى عِيَالِهِ كَالْمُجَاهِدِ فِي سَبِيلِ اَللَّهِ كسى كه خود را براى (تحصيل روزى) خانواده‌اش به رنج بيفكند، همانند جهادگر در راه خداست؛ افزود: این اقدام جهادی مدیران که در راستای رفع نیازهای مردم است نیز ارزشمند و ستودنی است مدیران بدانند که سرپرستی خانواده بزرگی از جامعه را برعهده دارند و در این راه باید جهاد کنند.

جهاد فارس

امام جمعه فراشبند در خصوص نقش خیرین، دولت و گروه های جهادی هجرت محور در کمک به محرومین گفت: خیرین باید تشویق شوند که نگاه خیرخواهانه جدیدتری داشته باشند باید بدانند که کار خیر فقط ساختن مسجد و مدرسه و راه و پل نیست انجام امورات خیر فقط در امورات مختلف مذهبی گنجانده نمی شود میتوان با ساخت مسکن نیازمندان، سرپرستی ایتام، تهیه جهیزیه برای زوج های جوان و نیازمند و ... کارهای خیر بزرگی انجام داد که تاثیرات اجتماعی زیادی نیز خواهد داشت

این تفکر باید توسعه و ترویج داده شود این انتظار نیز می‌رود که خیرین، دولت مردان، دستگاه‌های مرتبط در نگاهی حمایتی و پشتیبانی از این کارهای خیر دیدگاه های بلندتری داشته باشد بسیاری از گروه های جهادی که در این امورات فعال هستند ابزارها و تجهیزات لازم را برای انجام اقدامات مختلف ندارد اگر تجهیزاتی مانند ساختمان سازی در اختیار این گروه‌ها قرار بگیرد مطمئناً این جوانان می توانند کارهای بزرگ انجام بدهند انتظار هم میرود خیرین و دولت تجهیزات و منابع مورد نیاز گروه های جهادی را مهیا کنند تا آنها بتوانند کارهای عملیاتی و اجرایی را انجام دهند.

برچسب