در قالب تفاهم نامه با سازمان های مرتبط

برگزاری دوره های آموزشی متنوع در مناطق محروم به همت جهادگران فارس

حجم بالای فعالیت ها و اقدامات و وجود 4 قرارگاه فنی و محرومیت زدایی، اقتصاد مقاومتی، حرکت های جهادی، کمک مومنانه باعث شده تا مسائل آموزشی در بسیج سازندگی هم اهمیت بالایی داشته باشد و هم اینکه تنوع و گستردگی زیادی پیدا کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی استان فارس؛ فیروز صالحی قرقانی در این خصوص بیان داشت: در هر سازمان و نهادی یکی از مهمترین راهکاری های پيشتازی و پیشرفت در امور مربوط به نيروي انساني متخصص، خلاق و باانگيزه بالا است. منابع انساني اساس ثروت واقعي يک سازمان را تشکيل مي دهند. از دغدغه هاي مهم  هر نهادی، گردآوري سرمايه انساني فرهيخته و خردورز و یا توانمند سازی آنهاست. این توانمند سازی برای رسیدن به اهداف مشترک، کارگروهی، انجام امورات و ماموریت ها به صورت تخصصی و کمک به پیشرفت روزافزون، انجام می شود.

مدیر آموزش و توانمند سازی بسیج سازندگی استان فارس ادامه داد: همچنین در هر سازمانی برنامه ریزی های آموزشی برای مناطق هدف فعالیت و مخاطبان و رجوع کنندگان به آن سازمان انجام می شود چرا که با توانمند سازی اعضای آن جامعه باعث توسعه و پیشرفت ان منطقه و ساکنین آن مجموعه و همچنین تسهیل در انجام برنامه ها می شود.

در سازمان بسیج سازندگی و گروه های جهادی نیز این مساله توانمند سازی در راستای همان ماموریت های تعریف شده یعنی توانمد سازی اعضای سازمان(جهادگران، کارکنان و...) و مخاطبان و متقاضیان (ساکنان مناطق هدف، مراجعین و... ) انجام می شود.

وی بااشاره به اینکه هدف بسیج سازندگی ابتدا خود سازی و سپس سازندگی است، اظهار داشت: این مساله بدین معنی می باشد که باید نیروهای جهادگر از هر جهتی به مهارت توانمند سازی و در یک کلام خود سازی برسند و در مرحله دوم نیز باعث توانمندی، مهارت و سازندگی مناطق مورد هدف شوند که در بسیج سازندگی این مناطق همان مناطق محروم و کم برخوردار کشور و قشرهای محروم و نیازمند جامعه است.

صالحی به حجم بالای فعالیت ها و اقدامات و وجود 4 قرارگاه فنی و محرومیت زدایی، اقتصاد مقاومتی، حرکت های جهادی، کمک مومنانه را از عواملی دانست که باعث شده تا مسائل آموزشی در بسیج سازندگی هم اهمیت بالایی داشته باشد و هم اینکه تنوع و گستردگی زیادی پیدا کند.

این مدیر حوزه آموزش و توانمند سازی راهکار انجام این ماموریت مهم و رسیدن به اهداف مد نظر را در اقدامات مشترک خواند و گفت:  در قالب تفاهم نامه های مختلف در تلاش بوده ایم تا از ظرفیت های نهادها و سازمان های مرتبط در راستای توانمند سازی جهادگران و عموم مردم استفاده کنیم که از جمله آنها می توان به سازمان فنی و حرفه ای، جهاد کشاورزی، جهاد دانشگاهی، سازمان امور تعاون، کارآفرینی امید، راه و شهر سازی، بنیاد مسکن، جمعیت هلال احمر، دانشگاه علوم پزشکی و ... اشاره کرد.

لذا دوره های آموزشی و گارگاه های تخصصی برای مخاطبین و گروه های مختلف از جمله متقاضیان اشتغال زایی قرارگاه اقتصاد مقاومتی، تسهیلگران، مجریان طرح های عمرانی، گروه های جهادی تخصصی و عموم مردم و بسیجیان و جهادگران برگزار می شود.

عملکرد آموزشی در یک سال گذشته در حوزه اقتصاد مقاومتی، هدایت شغلی، مهارت راه اندازی اشتغال و ... بیش از 3400 کلاس آموزشی با مشارکت گروه های جهادی، نواحی مقاومت و پایگاه های بسیج برگزار شده است و در حوزه فنی و محرومیت زدایی عمرانی نیز تعداد کلاس های برگزار شده به 334 مورد می رسد.

صالحی قرقانی با بیان اینکه بخش مهمی از کلاس ها و دوره های آموزشی  نیز توسط جهادگران و قرارگاه های جهادی برای عموم و بویژه در مناطق محروم و کم برخوردار در قالب اردوهای جهادی برگزار می شود که شامل کلاس های فرهنگی، اجتماعی، بهداشتی، مذهبی و ... می باشد که در این زمینه بیش از 6800 دوره آموزشی برگزار شده است.

وی در پایان از جمله طرح های آموزشی شاخص ویژه جهادگران و کارکنان نیز به دوره های آموزشی رسم جهاد، رسم هجرت، رسم خدمت، آموزش های مرتبط با شغل و ... خواند.

برچسب